Belgien - Ryssland 3-0 i Fotbolls EM 2021

Belgien vann matchen mot Ryssland med 3-0.

Matchen Belgien - Ryssland är lagens första match i Grupp B där även Finland och Danmark spelar. Matchen spelas i St Petersburg den 12 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Belgien - Ryssland i EM 2021

1. bästa odds 2,01 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 4,35 hos Spelbolag Unibet

Belgien - Ryssland i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Belgien - Ryssland 12/6

Vi tror på följande laguppställningar för Belgien och Ryssland i deras första match i EM slutspelet 2021!
Belgiens laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Courtois
Försvar: Alderweireld, Vertongen, Denayer
Mittfält: Meunier, Tielemans, Dendoncker, T.Hazard
Anfall: Mertens, Lukaku, Doku
Här kan du se hela Belgiens trupp till EM

Rysslands laguppställning 5-3-1-1 - Preliminär
Målvakt: Shunin
Försvar: Mário Fernandes, Barinov, Dzhikiya, Semenov, Karavaev
Mittfält: Zobnin, Ozdoev, Golovin
Off Mittfält: Miranchuk
Anfall: Dzyuba
Här kan du se hela Rysslands trupp till EM

Speltips Belgien - Ryssland 12 juni 2021

Belgien som inför EM är rankat som världens bästa landslag kommer att gå för seger i alla sina matcher. Det är oklart om Eden Hazard och Kenin De Bruyne blir spelklara till matchen. Men truppen är tillräckligt stark för att man skall vinna detta trots att Ryssland har en fördel av att spela på hemmaplan! Belgien är klart spelvärda i denna matchen. De har bättre spelare på varje position och bör vinna komfortabelt. I VM-kvalet inledde man med 2 vinster och en oavgjord mot Tjeckien.

Rysslandsom kom tvåa bakom Belgien i sin kvalgrupp har ett lag i förvandling. Det finns fortfarande bra spelare kvar som Dzyuba och Zhirkov. Men i övrigt satsar man ungt och kanske kommer detta EM för tidigt. I Em-kvalet fick man stryk med 4-1 och det kan mycket väl bli nåt liknande här. Dock så har man fördelen av att spela i Ryssland. I Vm-kvalet vann man 2 matcher och förlorade en mot Slovakien. Det blir mycket tuffare här och vi tror inte ryssarna klarar detta. Vi tror att de försöker spela defensivt i denna matchen och satsa på kontringar.
Speltips. Belgien vinner! Världens bästa landslag kommer att gå långt i EM tror vi!

Livestream Belgien - Ryssland 12/6 2021

Matchen mellan Belgien och Ryssland sänds av SVT med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Du kan alltså se matchen via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV gratis.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Bethard ger alla nya spelare 50 kr gratis att använda på valfri match i EM. Du får dina gratispengar utan att göra en insättning. Regler och villkor gäller.

Bethard 50 kr gratis