Danmark - Finland i Fotbolls EM 2021

Matchen Danmark - Finland inleder Grupp B i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Köpenhamn den 12 juni kl 18:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om den första EM matchen i Grupp E med laguppställningar, livestream speltips och bästa odds.

Bästa odds Danmark - Finland i EM 2021

1. bästa odds 1,49 hos Spelbolag Betsson

X. bästa odds 4,40 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 7,40 hos Spelbolag 888Sport

Danmark - Finland i Fotbolls EM 2021

Danmarks och Finlands laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Danmark och Finland i deras första match i EM slutspelet 2021!
Danmarks laguppställning mot Finland 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Wass, Kjær, Christensen, Larsen
Def Mittfält: Højbjerg, Delaney
Off Mittfält: Poulsen, Eriksen, Braithwaite
Anfall: Wind

Finlands lagsuppställning mot Danmark 5-3-2 - Preliminär
Målvakt: Hradecky
Försvar: Raitala, O'Shaughnessy, Toivio, Arajuuri, Granlund
Mittfält: Schüller, Kamara, Kauko
Anfall: Pukki, Lod

Speltips Danmark - Finland 12 juni 2021

Danmark gjorde ett bra EM kval där man på åtta matcher noterades för fyra vinster och fyra oavgjorda. Det räckte till en andraplats i gruppen efter Schweiz. Med andra ord är det ett svårslaget Danmark som kommer till EM med storstjärnan Christian Eriksen i spetsen. Även om han inte är lika bra som för ett par år sedan är han ändå motorn i Danmarks spel. Vi tror att Danmarks tar sig till åttondelsfinal och då bör man vinna mot ett på pappret svagare Finland! I VM-kvalet imponerade danskarna mycket och vann alla sina 3 matcher.

Finland är en av EM kvalets stora överraskningar. Att ta sig till EM är stort och att göra det på bekostnad av Greklands och Bosniens landslag visar att Finland har gjort det bra. Frågan är om Finland kan lyfta sig ytterligare en nivå? Det behövs nämligen om man skall ta poäng mot Danmark. Vi tror att detta blir för svårt för Finland, speciellt när Danmark har fördelen av att spela på hemmaplan. Pukki är storstjärnan som måste leverera för att finnarna ska ha en chans. Finnarna fick två oavgjorda matcher i Vm-kvalet vilket visar att de i alla fall är svårslagna.

Speltips. Danmark vinner. De är det bättre laget och bör ta med sig tre poäng här.

Livestream Danmark - Finland 12/6 2021

Matchen Danmark - Finland sänds av TV4 med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. Det kostar pengar men i gengäld slipper man den reklam som TV4 visar. Det går att teckna CMORE enbart under EM slutspelet för att kunna se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta , Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: