England - Kroatien i Fotbolls EM 2021

Matchen England - Kroatien inleder Grupp D i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i London på Wembley den 13 juni kl 15:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information om den första EM matchen i Grupp D med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds England - Kroatien i EM 2021

1. bästa odds 1,83 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,70 hos Spelbolag William Hill

2. bästa odds 4,90 hos Spelbolag 10bet

England - Kroatien i Fotbolls EM 2021

Englands och Kroatiens laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för England och Kroatien i deras första match i EM slutspelet 2021!
Englands laguppställning mot Kroatien 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Maguire, Stones, Chilwell,
Mittfält: Philips, Henderson, Foden
Anfall: Mount, Kane, Sterling

Kroatiens lagsuppställning mot England 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Livaković
Försvar: Vrsaljo, Ćaleta-Car, Lovren, Barisic
Def Mittfält: Kovacic, Badelj
Off Mittfält: Modrić, Vlasic, Pasalic
Anfall: Budimir

Speltips England - Kroatien 13 juni 2021

England är favoriter att vinna hela EM. Visst är England ett riktigt bra lag men det finns ytterligare två anledningar till att de är favoriter. Dels så lottades Tyskland, Frankrike och Portugal i samma grupp så en av favoriterna kan försvinna redan i gruppspelet. Dessutom kommer både semifinaler och finalen av EM att spelas i London. Det gör även denna match vilket ger dem en klar fördel tycker vi! England har ett mycket bra lag på gång och i VM-kvalet som spelades i mars inledde de med 3 raka vinster.

Kroatien gick till final i VM och spelade riktigt bra i den turneringen. Nu har det gått två år och några av deras bästa spelare ser inte lika bra ut längre. Både Modric och Rakitic som är tongivande i laget har inte samma säkra spel som de hade för två år sedan. Kroatien är fortfarande riktigt bra och kan gå långt. Men vi tror att England på bortaplan blir för svårt för dem. I Vm-kvalet inledde man med en förlust och två segrar.

Speltips: England är favoriter att vinna hela EM och då skall man även kunna besegra Kroatien tror vi!

Livestream England - Kroatien 13/6 2021

Matchen England - Kroatien sänds av SVT med matchstart kl 15.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVT Play. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin