England - Kroatien 1-0 i Fotbolls EM 2021

England vann matchen mot Kroatien med 1-0 efter mål av Raheem Sterling

Matchen England - Kroatien inleder Grupp D i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i London på Wembley den 13 juni kl 15:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information om den första EM matchen i Grupp D med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds England - Kroatien i EM 2021

1. bästa odds 1,67 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,85 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 6,50 hos Spelbolag Bethard

England - Kroatien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar England - Kroatien 13/6

Vi tror på följande laguppställningar för England och Kroatien i deras första match i EM slutspelet 2021!
Englands laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Mings, Stones, Chilwell,
Mittfält: Philips, Rice, Foden
Anfall: Mount, Kane, Sterling
Här kan du se hela Englands trupp till EM

Kroatiens lagsuppställning 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Livaković
Försvar: Vrsaljko, Ćaleta-Car, Vida, Barisic
Def Mittfält: Kovacic, Brozović
Off Mittfält: Modrić, Rebic, Perisic
Anfall: Petkovic
Här kan du se hela Kroatiens trupp till EM

Speltips England - Kroatien 13 juni 2021

England är tillsammans med Frankrike favoriter att vinna hela EM. Visst är England ett riktigt bra lag men det finns ytterligare två anledningar till att de är favoriter. Dels så lottades Tyskland, Frankrike och Portugal i samma grupp så en av favoriterna kan försvinna redan i gruppspelet. Dessutom kommer både semifinaler och finalen av EM att spelas i London. Det gör även denna match vilket ger dem en klar fördel tycker vi! England har ett mycket bra lag på gång och i VM-kvalet som spelades i mars inledde de med 3 raka vinster. England har många alternativ till en startelva och flera av spelarna testas sent som Henderson och Maguire.

Kroatien gick till final i VM och spelade riktigt bra i den turneringen. Nu har det gått tre år och några av deras bästa spelare ser inte lika bra ut längre. Modric som är tongivande i laget har inte samma säkra spel som han hade för tre år sedan. Kroatien är fortfarande riktigt bra och kan gå långt. Men vi tror att England på bortaplan blir för svårt för dem. I Vm-kvalet inledde man med en förlust och två segrar. Klart är att Lovren missar dagens match och ersätts av Caleta Car i backlinjen.

Speltips: England är favoriter att vinna hela EM och då skall man även kunna besegra Kroatien tror vi!

Livestream England - Kroatien 13/6 2021

Matchen England - Kroatien sänds av SVT med matchstart kl 15.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVT Play. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Bethard är spelbolaget som delar ut 50 kr gratis under EM till alla nya spelare. Ingen insättning kravs för att ta del av erbjudandet. Maxvinst för kampanjen är 1000 kr.

Till Bethard