England - Skottland i Fotbolls EM 2021

Matchen England - Skottland slutade 0-0 efter heroiskt kämpande Skottar i matchen som spelades i Grupp D i EM slutspelet 2021. Matchen spelades i London på Wembley den 18 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. England vann sin premiär mot Kroatien med 1-0 och Skottland förlorade med 2-0 mot Tjeckien. Här hittar du all information om den första EM matchen i Grupp D med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds England - Skottland i EM 2021

1. bästa odds 1,32 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 6,00 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 11,00 hos Spelbolag Bet365

England - Skottland i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar England - Skottland 18/6

Vi tror på följande laguppställningar för England och Skottland i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Englands laguppställning 4-3-3
Målvakt: Pickford
Försvar: James, Mings, Stones, Shaw,
Mittfält: Philips, Rice, Mount
Anfall: Foden, Kane, Sterling
Här kan du se hela Englands trupp till EM

Skottlands laguppställning 3-5-2
Målvakt: Marshall
Försvar: McTominay, Hanley, Tierney
Mittfält: O'Donnell, McGinn, Gilmour, McGregor, Robertson
Anfall: Dykes, Adams
Här kan du se hela Skottlands trupp till EM

Speltips England - Skottland 18 juni 2021

England möter här lokalrivalen Skottland i slaget om Britania och det är på förhand en mycket häftig match. England som storebror är favoriter men Skottarna kommer sälja sig dyrt och kämpa till sista blodsdroppen. Ser man spelare för spelare så har engelsmännen ett mycket bättre lag och bör vinna. Men vi lägger in en litet brasklapp när det gäller såna här typer av matcher och det kan sluta hur som helst. England har en bra form och är stora favoriter efter att man vann premiären med 1-0. Frågetecken för Maguire och vi tror inte att han startar.

Skottland har mycket att bevisa efter matchen mot Tjeckien som inte alls blev som skottarna ville efter 0-2. Men detta är en helt annan match. Anförda av Andy Robertsson (Liverpool) som kapten kämpar man frenetiskt. Det är mycket sparka och spring och lunga för att lyckas kontra in ett mål eller två. De har även en stark defensiv som kan passa engelsmännen illa. Vi tror att det kan bli en skräll här! Skottland avvaktar besked om Tierney kan spela men vi tror dom chansar med honom från start.

Speltips. En på förhand svår match som slutar med kryss tror vi!

Livestream England - Skottland 18/6 2021

Matchen England - Skottland sänds av SVT med matchstart kl 21:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVT Play. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin