Finland - Belgien i Fotbolls EM 2021

Matchen Finland - Belgien var lagens tredje och sista match i Grupp B och slutade 0-2 till Belgien. Matchen spelas i St Petersburg den 21 juni kl 21:00 och sänds i Tv4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Finland - Belgien i EM 2021

1. bästa odds 10,25 hos Spelbolag Bethard

X. bästa odds 5,25 hos Spelbolag 10bet

2. bästa odds 1,35 hos Spelbolag Unibet

Finland - Belgien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Finland - Belgien 21/6

Vi tror på följande laguppställningar för Finland och Belgien i deras sista match i EM slutspelet 2021!
Finlands laguppställning 3-5-2 - Preliminär
Målvakt: Hradecky
Försvar: O’Shaughnessy, Arajuuri, Toivio
Mittfält: Uronen, Kamara, Sparv, Kauko, Raitala
Anfall: Pukki, Lod
Här kan du se hela Finlands trupp till EM

Belgiens laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Courtois
Försvar: Alderweireld, Denayer, Vertonghen
Mittfält: Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco
Anfall: Mertens, Lukaku, E Hazard
Här kan du se hela Belgiens trupp till EM

Speltips Finland - Belgien 21 juni 2021

Finland har allt i egna händer om de vill gå vidare. Dock står gruppens svåraste motståndare för motståndet. Om de lyckas ta poäng är avancemanget klarat. Det blir dock svårare än vad många tror. Vi tror inte att Finland klarar att slå Belgien i fin form som håller på att spela in De Bruyne och Hazard i toppform inför slutspelet.

Belgien Belgarna är redan klara för avancemang men vill såklart säkra gruppsegern. De kommer spela med Eden Hazard och De Bruyne i denna matchen och det räcker för att slå ett hårt kämpande Finland. Även om de skulle vila några spelare så är Belgiens B-lag ändå bättre än Finlands starkaste elva.

Speltips. Vi tror på en enkel Belgisk seger i denna matchen

Livestream Finland - Belgien 21/6 2021

Matchen mellan Finland - Belgien spelas den 21/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 21:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. I Cmore slipper man nästan all reklam och kan se matcherna via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: