Frankrike - Tyskland 1-0 i Fotbolls EM 2021

Frankrike vann matchen mot Tyskland med 1-0.

Matchen Frankrike - Tyskland är lagens första i Grupp F som med rätta kallas "Dödens grupp". Här möts alltså två lag i gruppspelet som båda kan vinna hela EM. Och som om inte det vore tufft nog finns även de regerande europamästarna Portugal med i samma grupp. Matchen spelas i Munchen den 15 juni kl 21:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Frankrike - Tyskland i EM 2021

1. bästa odds 2,70 hos Spelbolag WH

X. bästa odds 3,25 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 3,00 hos Spelbolag Betfair

Frankrike - Tyskland i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Frankrike - Tyskland 15/6

Vi tror på följande laguppställningar för Frankrike och Tyskland i deras första match i EM slutspelet 2021!
Frankrikes laguppställning 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez
Mittfält: Pogba, Kante
Off Mittfält: Rabiot, Griezmann, Mbappe
Anfall: Benzema
Här kan du se hela Frankrikes trupp till EM

Tysklands laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Neuer
Försvar: Ginter, Hummels, Rüdiger
Mittfält: Kimmich, Gündoğan, Kroos, Gosens
Anfall: Havertz, Müller, Gnabry
Här kan du se hela Tysklands trupp till EM

Speltips Frankrike - Tyskland 15 juni 2021

Frankrike är regerande världsmästare och är favoriter att vinna EM trots att de hamnade i svårast tänkbara grupp. Frankrike inleder med en svår match där Tyskland har fördelen av att matchen spelas i Munchen. Vi gissar att med dessa förutsättningar så är Frankrike nöjda med ett kryss. Frankrike har världsstjärnor på alla positioner och är vår favorit till EM guldet! Nu med Benzema tillbaks i landslaget har de fått den sista pusselbiten för att gå riktigt långt.

Tyskland lyckades inte alls i VM för två år sedan men de ser nu ut att vara på väg tillbaka igen. I EM kvalet var laget stabilt och vann sin grupp före Holland med endast en förlust på åtta matcher. Tyskland är i vårt tycke inte riktigt lika bra som Frankrike men med fördelen av att matchen spelas i Tyskland tror vi på en mycket jämn match där det viktigaste är att inte förlora. Även här finns världsspelare på alla platser men vi såg i VM kvalet i mars att Tyskland går att besegra då Nordmakedonien vann med 2-1.

Speltips. Kryss är i vårt tycke det bästa spelet mellan dessa två jämnstarka lag!

Livestream Frankrike - Tyskland 15/6 2021

Matchen Frankrike - Tyskland spelas den 15/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via deras betaltjänst CMORE. Där slipper man det mesta av reklamen och kan se alla TV4s EM matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin