Holland - Österrike 2-0 i Fotbolls EM 2021

Holland vann matchen mot Österrike med 2-0.

Matchen Holland - Österrike spelas i Grupp C i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Amsterdam den 17 juni kl 21:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna EM matchen i Grupp C med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Holland - Österrike i EM 2021

1. bästa odds 1,63 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 4,33 hos Spelbolag Bet365

2. bästa odds 6,00 hos Spelbolag Bethard

Holland - Österrike i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Hollands - Österrike 17/6

Vi tror på följande laguppställningar för Holland och Österrike i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Hollands laguppställning 3-5-2 - Preliminär
Målvakt: Cillesen
Försvar: Maduro, de Vrij, Blind
Mittfält: Dumfries, de Roon, Wijnaldum, De Jong, van Aanholt
Anfall: Weghorst, Depay
Här kan du se hela Hollands trupp till EM

Österrikes laguppställning 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Schlager
Försvar: Dragovic, Alaba, Hinteregger
Mittfält: Lainer, , Ulmer, Schlager, Laimer, Sabitzer
Anfall: Arnautovic, Baumgartner
Här kan du se hela Österrikes trupp till EM

Speltips Holland - Österrike 17 juni 2021

Holland inledde EM med en 3-2 seger mot Ukraina. Stundtals spelade Holland riktigt bra fotboll, men visade även att de kan vara sårbara bakåt. Matchen mot Österrike blir Hollands på förhand svåraste match i gruppspelet och vinner man denna ligger avancemanget öppet. De har dessutom fördelen av att spela på hemmaplan och det tror vi avgör till holländarnas fördel.


Österrike har ett rutinerat och spännande lag på gång och är det näst bästa laget i gruppen och har de en bra dag kan de slå alla lag. I den inledande matchen gjode de en stabil insats och vann mot Nordmakedonien med 3-1. Dock så möter man gruppfavoriten här och vi tror att de får ge sig. Österrike litar mycket till David Alaba och har han en bra dag så kan Österrike överraska.

Speltips. Holland vinner. De är favoriter och har en stor chans att vinna matchen anser vi, dessutom med fördelen av att spela på hemmaplan!

Livestream Holland - Österrike 17/6 2021

Matchen Holland - Österrike spelas den 17/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via CMORE. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV till en liten kostnad.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin