Holland - Österrike i Fotbolls EM 2021

Matchen Holland - Österrike spelas i Grupp C i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Amsterdam den 17 juni kl 21:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna EM matchen i Grupp C med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Holland - Österrike i EM 2021

1. bästa odds 1,44 hos Spelbolag Bet365
X. bästa odds 4,40 hos Spelbolag Betfair
2. bästa odds 7,00 hos Spelbolag Bet365

Holland - Österrike i Fotbolls EM 2021

Hollands och Österrike laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Holland och Österrike i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Hollands laguppställning mot Österrike 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Krul
Försvar: Dumfries, de Vrij, Blind, Wijndal
Mittfält: Wijnaldum, Klaassen, F. De Jong
Anfall: Berghuis, L. de Jong, Depay

Österrikes lagsuppställning mot Holland 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Schlager
Försvar: Lainer, Dragovic, Lienhart, Alaba
Mittfält: Baumgartner, Grillitsch, Ilsanker, Schlager
Anfall: Grbic, Kalajdzic

Speltips Holland - Österrike 17 juni 2021

Holland är en av favoriterna att vinna hela EM. Men frågan är om man har ett lika bra försvar utan skadade Van Dijk. Matchen mot Österrike blir Hollands på förhand svåraste match i gruppepelet och vinner man denna ligger avancemanget öppet. De har dessutom fördelen av att spela på hemmaplan och det avgör till holländarnas fördel.


Österrike har ett rutinerat och spännande lag på gång och är det näst bästa laget i gruppen och har de en bra dag kan de slå alla lag. Dock så möter man gruppfavoriten här och vi tror att de får ge sig. Österrike litar mycket till David Alaba och har han en bra dag så är han oerhört viktig för sitt Österrike. Han kan spela både i försvaret, på mitten och i anfallet.

Speltips. Holland vinner. De är favoriter och har en stor chans att vinna matchen anser vi, dessutom med fördelen av att spela på hemmaplan!

Livestream Holland - Österrike 17/6 2021

Matchen Holland - Österrike spelas den 17/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via CMORE. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV till en liten kostnad.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin