Holland - Ukraina 3-2 i Fotbolls EM 2021

Holland vann matchen mot Ukraina med 3-2

Matchen Holland - Ukraina spelas i Grupp C i Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Amsterdam den 13 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information om denna EM matchen i Grupp C med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Holland - Ukraina i EM 2021

1. bästa odds 1,67 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 4,05 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 6,50 hos Spelbolag Bet365

Holland - Ukraina i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Holland - Ukraina 13/6

Vi tror på följande laguppställningar för Holland och Ukraina i deras första match i Fotbolls EM 2021!
Hollands laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Stekelenburg
Försvar: Dumfries, de Vrij, De Ligt, Blind
Mittfält: F. De Jong, Klaassen, Wijnaldum
Anfall: Berghuis, L. de Jong, Depay
Här kan du se hela Hollands trupp till EM

Ukrainas laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Bushchan
Försvar: Zabarnyi, Kryvtsov, Matvyenko, Mykolenko
Mittfält: Karavaev, Sydorchuk, Zinchenko
Anfall: Shaparenko, Yaremthuk, Malinovsky
Här kan du se hela Ukrainas trupp till EM

Speltips Holland - Ukraina 13 juni 2021

Holland är en av favoriterna att vinna hela EM. Och Holland har ett riktigt bra landslag med bra spelare på alla positioner och kanske är de till och med redo att utmana om EM guldet. Grupp C är en av de enklaste grupperna i EM 2021 att ta sig vidare ifrån och vi tror att Holland relativt enkelt vinner den första matchen mot Ukraina. De har dessutom fördelen av att spela på hemmaplan. Holland inledde VM-kvalet med att förlora borta mot Turkiet men sen skärpte man till spelet. Van Dijk är knäskadad och saknas till EM vilket är ett stort avbräck för holländarna. Denna matchen bör man dock vinna ändå.


Ukraina vann överraskanade sin EM kvalgrupp före Portugal. De har därmed visat att de är värda sin plats i EM slutspelet 2021. Efter detta har de spelat en del matcher i Nations League och där ser man tydligt bristerna de har mot de bästa lagen. I VM-kvalet spelade men tre raka oavgjorda och den bästa matchen var den man spelade mot Frankrike. Holland är det bättre laget och bör vinna mot Ukraina men det kommer bli tufft.

Speltips. Holland är klara favoriter och bör vinna denna matchen inte minst med fördelen de har av att spela på hemmaplan!

Livestream Holland - Ukraina 13/6 2021

Matchen Holland - Ukraina sänds av SVT med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVT Play. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Nordic ger nya kunder följande erbjudande: