Italien - Wales i Fotbolls EM 2021

Matchen Italien - Wales var lagens tredje och avgörande match i Grupp A och Italien vann med 1-0 där även Turkiet och Schweiz spelar sin sista match samtidigt. Matchen spelas i Rom den 20 juni kl 18:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Italien har 2 raka vinster och är redan klara för avancemang. Wales är tvåa i gruppen och kan vara vidare även vid förlust. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Italien - Wales i EM 2021

1. bästa odds 1,57 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,90 hos Spelbolag 10bet

2. bästa odds 8,25 hos Spelbolag Bethard

Italien - Wales i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Italien - Wales 20/6

Vi tror på följande laguppställningar för Italien och Wales i deras tredje match i EM slutspelet 2021!
Italiens laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Donnarumma
Försvar: Toloi, Bonucci, Bastoni, Emerson
Mittfält: Pessina, Jorginho, Verratti
Anfall: Bernardeschi, Belotti, Chiesa
Här kan du se hela Italiens trupp till EM

Wales laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Ward
Försvar: Roberts, Rodon, Gunter, Williams
Def Mittfält: Ampadu, Morrell
Off Mittfält: Allen, Ramsey, James
Anfall: Bale
Här kan du se hela Wales trupp till EM

Speltips Italien - Wales 20 juni 2021

Italien är ett av lagen som imponerat mest under Em och de hjar två raka segrar med 3-0 mot Turkiet och Schweiz. Till den sista matchen kommer nog Italienarna byta runt lite då avancemanget redan är klart. Men inhopparna är minst lika bra och vi tror inte att de vill förlora på hemmaplan inför fansen. Italien vinner!

Wales har ett bra lag med två riktiga världsstjärnor i form av Gareth Bale och Aaron Ramsey. Wales har skrapat ihop 4 poäng och är troligen redan klara för avancemang. Bale var tungan på vågen i senaste matchen och stod för 2 assist. Han är den som Italien får se upp med. Men vi tror inte att de räcker till utan att Italien vinner.

Speltips. Etta! Italien vinner på hemmaplan!

Livestream Italien - Wales 20/6 2021

Matchen mellan Italien och Wales spelas den 20/6 och sänds av SVT med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVTPlay. Den är helt reklamfri och du ser alla SVTs matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin