Nordmakedonien - Holland i Fotbolls EM 2021

Matchen Nordmakedonien - Holland var lagens tredje match och slutade 0-3 i Grupp C i EM slutspelet 2021. Matchen spelas i Amsterdam den 21 juni kl 18:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Båda lagen vet vad som väntar då Nordmakedonien är utslagna och Holland klara för avancemang. Här hittar du all information om denna EM matchen i Grupp C med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Nordmakedonien - Holland i EM 2021

1. bästa odds 12,50 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 6,25 hos Spelbolag 10bet

2. bästa odds 1,29 hos Spelbolag William Hill

Nordmakedonien - Holland i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Nordmakedonien - Holland 21/6

Vi tror på följande laguppställningar för Nordmakedonien och Holland i deras tredje match i EM slutspelet 2021!
Nordmakedoniens laguppställning 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Dimitrevski
Försvar: S Ristovski, Velkovski, Musliu, Nikolov
Mittfält: Ademi, Alioski, Bardi, Spirovski
Anfall: Pandev, Elmas
Här kan du se hela Nordmakedoniens trupp till EM

Hollands laguppställning 5-3-2 - Preliminär
Målvakt: Cillesen
Försvar: Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt
Mittfält: F. de Jong, Gravenberch, Wijnaldum
Anfall: Depay, Malen
Här kan du se hela Hollands trupp till EM

Speltips Nordmakedonien - Holland 21 juni 2021

Nordmakedonien var på 62:e plats i Fifas världsranking inför EM och är därmed det sämst rankade laget i hela EM. Det har visat sig att de även har haft svårt i EM då de har två raka förluster och redan är utslagna. Nu väntar gruppens bästa lag och de kan spela lite mer avslappnat. Men kvalitén är för dålig för att kunna rubba ett Holland som fortsätter sitt momentum och vill vinna gruppen.

Holland har sett stabila ut och tagit två segrar. Nu väntar gruppens jumbo och inte mycket talar för att Holland ska slå av på takten. Inför denna matchen tippas Frank de Boer bara göra två ändringar för att fortsätta spela ihop laget. Vi tror på en säker vinst för Holland i denna matchen.

Speltips. Holland är favoriter och vinner!

Livestream Nordmakedonien - Holland 21/6 2021

Matchen Nordmakedonien - Holland spelas den 21/6 och sänds av SVT med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig gratis via SVTPlay. Här kan du reklamfritt se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV utan kostnad.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Bethard ger alla nya spelare 50 kr gratis att använda på valfri match i EM. Du får dina gratispengar utan att göra en insättning. Regler och villkor gäller.

Bethard 50 kr gratis