Österrike - Nordmakedonien 3-1 i Fotbolls EM 2021

Österrike vann matchen mot Nordmakedonien med 3-1

Matchen Österrike - Nordmakedonien inleder Grupp C i EM slutspelet 2021. Matchen spelas i Bukarest på Nationalarenan den 13 juni kl 18:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om den första EM matchen i Grupp C med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Österrike - Nordmakedonien i EM 2021

1. bästa odds 1,78 hos Spelbolag Lucky

X. bästa odds 3,45 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 5,75 hos Spelbolag 10bet

Österrike - Nordmakedonien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Österrike - Nordmakedonien 13/6

Vi tror på följande laguppställningar för Österrike och Nordmakedonien i deras första match i EM slutspelet 2021.
Österrikes laguppställning 4-5-1 - Preliminär
Målvakt: Bachmann
Försvar: Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer
Mittfält: Laimer, Schlager, Sabitzer, Baumgartner, Alaba
Anfall: Arnautovic
Här kan du se hela Österrikes trupp till EM

Nordmakedoniens laguppställning 5-3-2 - Preliminär
Målvakt: Dimitrevski
Försvar: Nikolov, Velkovski, Spirovski, Musliu, Alioski
Mittfält: Bardhi, Ademi, Elmas
Anfall: Pandev, Trajkovski
Här kan du se hela Nordmakedoniens trupp till EM

Speltips Österrike - Nordmakedonien 13 juni 2021

Österrike inleder EM mot Nordmakedonien i en match de måste vinna om de ska ha chans att ta sig vidare. I gruppen spelar också Holland och Ukraina där får man nog det betydligt svårare att vinna. Men Österrike med Alaba i spetsen är ett bra lag som får favoritskapet i denna matchen och bör klara att vinna. Men det finns farhågor och det är att i den senaste matchen förlorade Österrike med hela 4-0 mot Danmark i VM kvalet så frågan är hur bra formen egentligen är.

Nordmakedonien lyckades kvala in till EM via playoff och bara det får ses som en stor bedrift. I denna matchen är man underdogs och behöver kämpa ordentligt för att ta poäng. Största stjärnan är Goran Pandev som har spelat i Serie A i flera klubbar och är en allsidig anfallare. Nordmakedonien stod för en stor skräll när man besegrade Tyskland på bortaplan i VM kvalet med 2-1 och kan man nå samma nivå i EM så kan laget gå långt.

Speltips. Österrike solklara favoriter men Nordmakedonien kan absolut göra match av detta och både kryss och tvåa är de spel vi ser mest värde i.

Livestream Österrike - Nordmakedonien 13/6 2021

Matchen Österrike - Nordmakedonien sänds den 13/6 av TV4 med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns livestream finns tillgänglig hos CMORE. Det kostar pengar men i gengäld slipper man den reklam som TV4 visar. Det går att teckna CMORE enbart under EM slutspelet för att kunna se alla bra matcher via livestream på telefon, surfplatta , Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: