Portugal - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Matchen Portugal - Frankrike är lagens tredje och avgörande match i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Den sista matchen i EMs gruppspel är på förhand en mycket intressant historia. Portugal regerande EM-mästare stöter på regerande världsmästarna Frankrike. En av EMs hetaste matcher spelas i Budapest den 23 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Portugal - Frankrike i EM 2021

1. bästa odds 3,80 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 3,30 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 2,20 hos Spelbolag 10Bet

Portugal - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Portugals och Frankrikes laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Portugal och Frankrike i deras första match i EM slutspelet 2021!
Portugals laguppställning mot Frankrike 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Lopez
Försvar: Cancelo, Fonte, Dias, Mendes
Mittfält: Neves, Fernandes,
Off Mittfält: Silva, Felix, Jota
Anfall: Ronaldo


Frankrikes laguppställning mot Portugal 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez
Mittfält: Koman, Pogba, Kante, Sissoko
Anfall: Griezmann, Mbappe

Speltips Portugal - Frankrike 23 juni 2021

Portugal har blandat och gett hittills i år och förlitar sig mycket på Ronaldo längst fram. Är han på topp kan det bära långt även om han börjar bli till åren. Men Diogo Jota är en annan spelare som kan vara avgörande i den här typen av matcher. Portugal är ett för starkt lag för att missa avancemang så vi får hoppas att de har tur med resultaten om man inte lyckas att på egen hand ta sig vidare från denna svåra grupp.

Frankrike är regerande världsmästare och en av favoriterna i EM. De har dock hamnat i en mycket svår grupp och ska det bli avancemang måste det bli ett bra resultat mot Portugal. Vi tror att fransmännen klarar av uppgiften och vinner pga att de har rutinen och ett mycket stark trupp. Skulle inte nån storstjärna presetera finns det flera spelare att välja ifrån. Frankrike är i behov av att Mbappe är i form och då kan man gå hela vägen. Vi tror att Frankrike fixar biffen och vinner!
Speltips. Frankrike är knappa favoriter och oddset är klart spelbart!

Livestream Portugal - Frankrike 23 juni 2021

Matchen Portugal - Frankrike sänds av SVT med matchstart kl 21:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Fördelen med SVTPlay är att du ser alla matcher gratis. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på EM 2021!