Portugal - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Matchen Portugal - Frankrike är lagens tredje och avgörande match i grupp F som kallas "Dödens grupp". Den sista matchen i EMs gruppspel är på förhand en mycket intressant historia. Portugal är regerande EM-mästare stöter på de regerande världsmästarna Frankrike. En av EMs hetaste matcher spelas i Budapest den 23 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Portugal - Frankrike i EM 2021

1. bästa odds 4,10 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,25 hos Spelbolag William Hill

2. bästa odds 2,30 hos Spelbolag Unibet

Portugal - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Portugal - Frankrike 23/6

Vi tror på följande laguppställningar för Portugal och Frankrike i deras tredje match i EM slutspelet 2021!
Portugals laguppställning 4-3-3 Preliminär
Målvakt: Patricio
Försvar: Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro
Mittfält: Danilo, Renato Sanches, Fernandez
Anfall: B. Silva, Ronaldo, Jota
Här kan du se hela Portugals trupp till EM

Frankrikes laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Kimpembe, Digne
Mittfält: Pogba, Kante, Rabiot
Anfall: Griezmann, Benzema, Mbappe
Här kan du se hela Frankrikes trupp till EM

Speltips Portugal - Frankrike 23 juni 2021

Portugal var ett nummer för litet mot Tyskland och förlorade rättvist. Även om det var två självmål som fällde avgörandet. Nu har Portugal tre poäng från matchen mot Ungern och kan kanske nå åttondelsfinal även vid ett kryss. Spelmässigt är Portugal lite sämre än Frankrike tycker vi men Ronaldo kan avgöra alla matcher, även denna.

Frankrike missade grovt när de bara fick 1-1 i matchen mot Ungern. Nu finns det en hel del att spela om i sista matchen, inte minst gruppsegern och en lättare lottning i åttondelsfinalen. Frankrike kommer inte att underskatta Portugal och här tror vi att vi kommer att få se en av EMs bästa matcher. Frankrike är snäppet bättre och vinner tror vi.
Speltips. Frankrike är något bättre och vinner här tror vi!

Livestream Portugal - Frankrike 23/6 2021

Matchen Portugal - Frankrike spelas den 23/6 och sänds av SVT med matchstart kl 21:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Fördelen med SVTPlay är att du ser alla matcher gratis. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin