Ryssland - Danmark i Fotbolls EM 2021

Matchen Ryssland - Danmark var lagens tredje match och slutade med 1-4 till Danmark. Detta gjorde att Danmark tog sig till åttondelsfinal i Grupp B där även Finland och Belgien spelar. Matchen spelas i Köpenhamn den 21 juni kl 21:00 och sänds i Tv4 samt via livestream hos CMORE. Danmark behöver vinna för att kunna gå vidare och Ryssland är vidare om de får ett kryss. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ryssland - Danmark i EM 2021

1. bästa odds 5,00 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 4,05 hos Spelbolag Betway

2. bästa odds 1,73 hos Spelbolag Unibet

Ryssland - Danmark i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Ryssland - Danmark 21/6

Vi tror på följande laguppställningar för Ryssland och Danmark i deras tredje match i EM slutspelet 2021!
Rysslands laguppställning 3-4-2-1 - Preliminär
Målvakt: Safonov
Försvar: Barinov, Diveev, Dzhikiya
Mittfält: Mário Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Karavaev
Off Mittfält: Miranchuk, Golovin
Anfall: Dzyuba
Här kan du se hela Rysslands trupp till EM

Danmarks laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Mæhle, Kjær, Christensen, Wass
Def Mittfält: Damsgaard, Højbjerg, Delaney
Anfall:Poulsen, Cornelius, Braithwaite
Här kan du se hela Danmarks trupp till EM

Speltips Ryssland - Danmark 21 juni 2021

Danmark är piskade att vinna för att ha en chans att hamna tvåa i gruppen. Om de lyckas måste de hoppas att Belgien slår Finland. Men allt att vinna och inget att förlora i denna matchen. Danmark gjorde en mycket bra match mot Belgien och är ett bättre lag än Ryssland och vi tror de grejar en vinst här. De har även fördelen av att spela på hemmaplan.

Ryssland Ryssland lyckades efter många om och men att slå Finland i senaste matchen. Det gjorde att man nu har en andraplats inför matcherna. Ett kryss kan räcka för avancemang om Belgien gör sitt jobb mot Finland. Men vi tror inte att ryssarna klarar det utan det blir förlust i denna matchen.

Speltips. Danmark är det bättre laget och vinner!

Livestream Ryssland - Danmark 21/6 2021

Matchen mellan Ryssland - Danmark spelas den 21/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. I Cmore slipper man nästan all reklam och kan se matcherna via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: