Spanien - Polen i Fotbolls EM 2021

Spanien möter Polen på hemmaplan i Sevilla den 19 juni kl 21:00. Detta är den andra matchen för de båda lagen och matchen sänds av TV4 och via live stream av CMORE. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Spanien - Polen i EM 2021

1. bästa odds 1,37 hos Spelbolag Lucky

X. bästa odds 5,20 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 9,75 hos Spelbolag Unibet

Spanien - Polen i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Spanien - Polen 19/6

Det är givetvis svårt att gissa Spaniens och Polens laguppställningar i fotbolls EM 2021. Mycket kan ännu hända och allt hänger på vilken form spelarna visar inför EM. Dessa lag tror vi på!
Spaniens lagsuppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Unai Simón
Försvar: Llorente, Pau Torres, Laporte, Alba
Mittfält: Pedri, Rodri, Koke
Anfall: Ferran Torres, Moreno, Olmo
Här kan du se hela Spaniens trupp till EM

Polens laguppställning 3-5-2 - Preliminär
Målvakt: Szczęsny
Försvar: Bednarek, Glik, Bereszyński
Mittfält: Jozwiak, Rybus, Frankowski, Klich, Linetty
Anfall: Zielinsky, Lewandowski
Här kan du se hela Polens trupp till EM

Speltips Spanien - Polen 19 juni 2021

Spanien har ett mycket bra lag på gång med många nya spännande spelare. Dock är laget inte helt samspelt ännu och matchen mot Polen en nyckelmatch för Spanien. I matchen mot Sverige visade Spanien hur spelskickliga de är, men samtidigt syntes det att de har svårt att göra mål. Matchen slutade 0-0 och nu gäller det att vinna för Spanien. Även om Spanien kommer att gå för seger är det inte säkert att de lyckas mot ett lurigt Polen som har allt att vinna i en sån här match.

Polen har hamnat i en svår situation efter den inledande förlusten mot Slovakien. Det var en spelmässigt jämn match där utvisningen som Polen fick var avgörande. Vi tror att Polen får svårt i denna matchen mot favoiten Spanien. Spanien spelar på hemmaplan och där är de ett klart mycket bättre lag än på bortaplan.

Speltips. Spanien vinner!

Livestream Spanien - Polen 19/6

Matchen Spanien - Polen spelas den 19/6 och sänds i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. Denna livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Spanien - Polen

Här hittar du vanliga frågor om matchen mellan Spanien och Polen i EM 2021.

⚽ När spelar Spanien mot Polen i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Spanien - Polen i EM?
📝 Hur ser Spaniens laguppställning mot Polen ut?

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin