Spanien - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Spanien möter Slovakien på hemmaplan i Sevilla den 23 juni kl 18:00. Men i oddsen är det ändrade så Spanien står som bortalag. Detta är den sista och avslutande matchen för de båda lagen och matchen sänds av TV4 och via live stream av CMORE. Matchen går samtidigt som Sverige mot Polen. Matcherna avgör hur Grupp F ska sluta. Det är givetvis svårt att sia om denna matchen då det beror mycket på hur de har gått i de övriga matcherna. Troligtvis är Spanien klara och kan lufta lite spelare. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Slovakien - Spanien i EM 2021

1. bästa odds 15,00 hos Spelbolag Bet365

X. bästa odds 6,50 hos Spelbolag Bet365

2. bästa odds 1,22 hos Spelbolag 888Sport

Spanien - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Slovakien - Spanien 23/6

Det är givetvis svårt att gissa Spaniens och Slovakiens laguppställningar i fotbolls EM 2021. Mycket kan hända och vi vet ännu inte om matchen betyder nåt för gruppen eller om Spanien kan lufta reserver. Så här tror vi i alla fall de startar:
Slovakiens laguppställning 4-1-4-1 - Preliminär
Målvakt: Rodak
Försvar: Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan
Def Mittfält: Lobotka
Mittfält: Rusnak, Kucka, Hamsik, Mak
Anfall: Duda
Här kan du se hela Slovakiens trupp till EM

Spaniens laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Unai Simón
Försvar: Azpilicueta, Llorente, Laporte, Alba
Mittfält: Thiago, Rodri, Koke
Anfall: Ferran Torres, Morata, Olmo
Här kan du se hela Spaniens trupp till EM

Speltips Spanien - Slovakien 23 juni 2021

Spanien har ett mycket bra lag på gång. Dock är matchen mot Slovakien oklar om de behöver vinna om de har vunnit de första två matcherna. Det kan vara så att Spanien kan lufta lite reserver och då finns det en liten chans för Slovakien. Men hur Spanien än väljer att ställa upp så har man bättre spelare på alla positioner och bör vinna matchen.

Slovakien är om man ska tro experterna chanslösa i denna matchen och får inrikta sig på att försvara. Även vi tror att Slovakien får mycket svårt i denna matchen mot storfavoiten Spanien. Att Spanien dessutom får spela på hemmaplan väger också tungt till Spaniens favör. Slovakien har en del bra spelare men frågan är om någon av dem hade platsat i det spanska landslaget.

Speltips. Spanien vinner relativt enkelt denna matchen och går vidare till åttondelsfinal!

Livestream Spanien - Slovakien 23/6 2021

Matchen Spanien - Slovakien spelas den 23/6 och sänds i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. Denna livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Spanien - Slovakien

Här hittar du vanliga frågor om matchen mellan Spanien och Slovakien i EM 2021.

⚽ När spelar Spanien mot Slovakien i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Slovakien - Spanien i EM?
📝 Hur ser Spaniens laguppställning mot Slovakien ut?

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: