Spanien - Sverige i Fotbolls EM 2021

Sverige lyckas knipa en poäng borta mot Spanien genom 0-0. Stark laginsats och flera svettiga räddningar av Robin Olsen la grunden till segern!

Spanien möter Sverige på hemmaplan i Sevilla den 14 juni kl 21:00. Detta är den första och svåraste matchen i EM för Sveriges del. Matchen sänds av SVT och via live stream av SVTPlay. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Spanien - Sverige i EM 2021

1. bästa odds 1,36 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 5,50 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 11,00 hos Spelbolag Unibet

Spanien - Sverige i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Sverige - Spanien 14/6

Detta är Sveriges och Spaniens officiella laguppställningar i fotbolls EM 2021.
Sveriges laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Berg, Isak
Här kan du se hela Sveriges trupp till EM

Spaniens lagsuppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Unai Simón
Försvar: Llorente, Pau Torres, Laporte, Alba
Mittfält: Pedri, Rodri, Koke
Anfall: Ferran Torres, Morata, Olmo
Här kan du se hela Spaniens trupp till EM

Speltips Spanien - Sverige 14 juni 2021

Spanien har ett mycket intressant lag på gång med många nya unga spelare. Dock har det blivit nya laguppställningar i varje match och i VM kvalet i mars 2021 kunde man se tydligt att inte laget är helt samspelt. Men det är ändå världsspelare på alla positioner. Matchen mot Sverige är en nyckelmatch för Spanien och här gäller det att vinna. Även om Spanien kommer att gå för seger är det inte säkert att de lyckas mot ett försvarsstarkt Sverige. Båda lagen har drabbats av corona och i Spanien saknas Sergio Busquets och Diego Llorente.

Sverige visade i VM 2018 att vi kan gå långt i mästerskap. Spanien är en svår motståndare men inte alls omöjlig. Vi har ett mer samspelt landslag och kan troligtvis mäta oss ganska bra med Spanien som givetvis är favoriter. Vi tror att Sverige håller ungefär samma klass som Spaninen i denna inledande match och vi har en bra chans! Sverige har genrepat bra inför EM och framförallt Emil Forsberg har sett spelsugen ut. Det finns många alternativ längst fram men Berg och Isak får chansen från start på topp. Sverige skommer att spela utan Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg som testats positivt för covid-19. Sebastian Larson blir kapten och stänger ner högerkanten.

Speltips. Spanien är givetvis favoriter men överoddset finns helt klart på svensk seger!

Livestream Spanien - Sverige 14/6 2021

Matchen sänds i SVT den 14/6 kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVT Play. Denna livestream kostar ingenting extra och är dessutom helt reklamfri. SVT Play sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Spanien - Sverige

Här hittar du vanliga frågor om matchen mellan Spanien och Sverige i EM 2021.

⚽ När spelar Sverige sin första match i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Spanien - Sverige i EM?
📝 Hur ser Sveriges laguppställning mot Spanien ut?

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin