Sverige - Polen i Fotbolls EM 2021

Sverige möter Polen den 23 juni kl kl 18.00 i St Petersburg. Detta är den tredje och helt avgörande gruppspelsmatchen i EM 2021 för Sveriges del. Matchen sänds av TV4 och via live stream av CMORE. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Sverige - Polen i EM 2021

Här ser du bästa odds på matchen Sverige - Polen:

1. bästa odds 2,85 hos Spelbolag Bethard

X. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 2,70 hos Spelbolag Unibet

Sverige Polen i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Sverige - Polen 23/6

Vi ger er Sveriges och Polens laguppställningar i fotbolls EM 2021. Dessa två startelvor är officiella och det är de vi kommer att få se i matchen. Quaison petar Berg i anfallet.
Sveriges laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Quaison, Isak
Här kan du se hela Sveriges trupp till EM

Polens laguppställning 3-5-2 - Officiell
Målvakt: Szczęsny
Försvar: Bereszyński, Glik, Bednarek
Mittfält: Jozwiak, Krychowiak, Zieliński, Klich, Puchacz
Anfall: Swiderski, Lewandowski
Här kan du se hela Polens trupp till EM

Speltips Sverige - Polen 23 juni 2021

Sverige inledde EM med 0-0 mot Spanien för att sedan vinna mot Slovakien med 1-0. Här möter vi ett lag som är ungefär lika bra som oss och vi kan förvänta oss en jämn match där det i första hand gäller att ta sig vidare till slutspelet. För Sveriges del räcker det med ett kryss och Polen måste vinna. Men det är inte bara ettan och tvåan som har chansen då även de bästa treorna får spela slutspel. Nytt i svenska laget är att Robin Quaison får chansen från start efter två fina inhopp. Marcus Berg vilas och får sikta på inhopp. Även Deja kulusevski kan räkna med ett inhopp i den andra halvleken.

Polen är mycket beroende av att Robert Lewandowski har en bra dag. Han kan avgöra många matcher helt själv om han bara kan komma till lägen. Det visade han i 1-1 matchen mot Spanien senast.Vi tror att Sverige har bra koll på honom och att vi kan spela jämnt med Polen som i övrigt är ett ganska medelmåttigt landslag. En jämn match är att vänta där Polen måste börja riskera en hel del i slutet av matchen om det står oavgjort.

Speltips. Vi tror på en jämn match och där det bästa spelet är ett kryss! Ett resultat som tar Sverige till åttondelsfinal.

Livestream Sverige - Polen 23/6 2021

Matchen Sverige - Polen spelas den 23/6 och sänds av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. Denna kostar dock pengar men i gengäld slipper man mycket av den reklam som TV4 visar. Det går att teckna CMORE enbart under EM slutspelet för att kunna se Sveriges matcher via livestream på telefon, surfplatta , Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Sverige - Polen

Här hittar du vanligaste frågorna om matchen mellan Sverige och Polen i EM 2021.

⚽ När spelar Sverige mot Polen i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Sverige - Polen i EM?
📝 Hur ser Sveriges laguppställning mot Polen ut?

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin