Sverige - Ukraina åttondelsfinal i Fotbolls EM 2021

Sverige åker ur EM efter förlängning mot Ukraina. Det stod 1-1 efter full tid efter mål av Emil Forsberg och Zinchenko. I sita minuten i förlängningen gör Ukraina mål på ett inlägg av inhopparen Dovbyk. Ukraina får nu spela vidare mot England och Sverige får åka hem

Matchen Sverige - Ukraina är den sista åttondelsfinalen som spelas i EM. Den spelas i Glasgow, Skottland tisdagen den 29 juni kl 21:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Sverige - Ukraina i EM 2021

1. bästa odds 2,45 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,25 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 3,45 hos Spelbolag Unibet

Sverige - Ukraina i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Sverige - Ukraina 29/6

Detta är de bekräftade laguppställningarna för Sverige och Ukraina i åttondelsfinalen i EM slutspelet 2021!
Sveriges laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Kulusevski, Isak
Här kan du se hela Sveriges trupp till EM

Ukrainas laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Bushchan
Försvar: Karavaiev, Kryvtsov, Zabarnyi, , Matvyenko
Mittfält: Sydorchuk, Stepanenko, Zinchenko
Anfall: Yarmolenko, Yaremthuk, Shaparenko
Här kan du se hela Ukrainas trupp till EM

Speltips Sverige - Ukraina 29 juni 2021

Sverige vann grupp E före Spanien efter ett imponerande gruppspel. Två vinster mot Slovakien och Polen samt kryss mot Spanien ledde fram till denna åttondelsfinal. Sverige är extremt svårslaget just nu och har inte förlorat på hela 2021 och Forsberg är i glödhet målform. Kulusevski visade med sitt inhopp att han ska vara med från start och det blir nog enda ändringen i startelvan. Ukraina är varnade och får se upp med Sverige. En jämn match på förhand men lite fördel Sverige tycker vi!

Ukraina är luriga och har många fina spelare i sitt lag. Spelare som Yarmolenko och Zinchenko är riktiga klass-spelare om de har dagen. De har blandat och gett i detta EM och slutade till slut 3:a i sin grupp efter Holland och Österrike. De vann bara mot svaga Nordmakedonien med 2-1 och här väntar betydligt svårare motstånd. Vi tror att de får ge sig mot det Svenska stålet.

Speltips. Sverige vinner!

Livestream Sverige - Ukraina 29/6 2021

Matchen mellan Sverige och Ukraina sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 på tisdagen och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin