Turkiet - Italien 0-3 i Fotbolls EM 2021

Italien inledde EM på ett mycket övertygande sätt och vann med 3-0 mot Turkiet. Målen fördelades så här: 0-1 i den 53:e minuten (självmål), 2-0 i den 66:e minuten av Ciro Immobile och 0-3 i den 79:e minuten av Lorenzo Insigne.

Matchen Turkiet - Italien inleder Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Rom den 11 juni kl 21:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om den första EM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Turkiet - Italien i EM 2021

1. bästa odds 8,75 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 4,60 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 1,50 hos Spelbolag Lucky

Turkiet - Italien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Turkiet - Italien 11/6

Vi tror på följande laguppställningar för Turiet och Italien i deras första match i EM slutspelet 2021!
Turkiets laguppställning 4-1-4-1 - Preliminär
Målvakt: Cakir
Försvar: Çelik, Demiral, Söyüncü, Meraş
Def Mittfält: Yokuşlu
Mittfält: Ünder, Çalhanoğlu, Tufan, Karaman
Anfall: Yilmaz,
Här kan du se hela Turkiets trupp till EM

Italiens laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Donnarumma
Försvar: Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola
Mittfält: Locatelli, Jorginho, Barella
Anfall: Berrardi, Immobile, Insigne
Här kan du se hela Italiens trupp till EM

Speltips Turkiet - Italien 11 juni 2021

Turkiet gjorde ett bra EM kval i en relativt svag kvalgrupp. Där slutade man på andra plats efter Frankrike och tog sig trots allt relatvit lätt till EM. Värt att nämna är att man besegrade Frankrike på hemmaplan med 2-0 så det finns absolut kunnande i det turkiska laget. I senaste VM-kvalet blandade man stort då man lyckades vinna mot Holland men samtidigt bara fick 3-3 mot Lettland. Blir det fågel eller fisk i denna matchen? De har helt klart kapaciteten att rucka på alla lag.

Italien gjorde ett mäktigt EM kval och stod för 10 segrar på 10 matcher och en förkrossande målskillnad på 37-4. Kvalspelet visar att Italien blir att räkna med i EM. I VM-kvalet fortsatte man att imponera då man vann sina 3 matcher med 2-0. Nu möter man ett bra Turkiet och har en enorm fördel av att matchen spelas i Rom! Kan det bli enkel seger här också? Veratti är enda orosmolnet då han kämpar med en skada och är osäker om han kommer till spel.

Speltips. Italien vinner. De är snäppet bättre och har fördel av hemmaplan!

Livestream Turkiet - Italien 11/6 2021

Matchen Turkiet - Italien sänds av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. Denna kostar dock pengar men i gengäld slipper man mycket av den reklam som TV4 visar. Det går att teckna CMORE enbart under EM slutspelet för att kunna se Sveriges matcher via livestream på telefon, surfplatta , Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Lucky Sports har mängder med bra odds på fotbolls EM 2021. De har även boostade odds och helt egna specialodds på EM varje dag.

LuckyCasino Sportsbook 720x90 SE V1 Jpg

Bethard ger alla nya spelare 50 kr gratis att använda på valfri match i EM. Du får dina gratispengar utan att göra en insättning. Regler och villkor gäller.

Bethard 50 kr gratis