Turkiet - Wales 0-2 i Fotbolls EM 2021

Wales vann matchen mot Turkiet med 2-0.

Matchen Turkiet - Wales är lagens andra match Em slutspelet 2021. Matchen spelas i Baku den 16 juni kl 18:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Turkiet förlorade mot Italien med 3-0 och Wales spelade 1-1 mot Schweiz i sin match. Här hittar du all information om denna EM matchen med laguppställningar, livestream speltips och bästa odds.

Bästa odds Turkiet - Wales i EM 2021

1. bästa odds 2,65 hos Spelbolag 10bet

X. bästa odds 3,10 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 3,30 hos Spelbolag Unibet

Turkiet - Wales i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Turkiet - Wales 16/6

Vi tror på följande laguppställningar för Turiet och Wales i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Turkiets laguppställning 4-5-1 - Preliminär
Målvakt: Çakır
Försvar: Çelik, Demiral, Söyüncü, Meraş
Mittfält: Ayhan, Tufan, Çalhanoğlu, Kahveci, Ünder
Anfall: Yılmaz
Här kan du se hela Turkiets trupp till EM

Wales laguppställning 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Ward
Försvar: Roberts, Mepham, Rodon, Davies
Def Mittfält: Morrell, Allen
Off Mittfält: Bale, Ramsey, James
Anfall: Moore
Här kan du se hela Wales trupp till EM

Speltips Turkiet - Wales 16 juni 2021

Turkiet hade inte mycket att sätta emot Italien i första matchen. Italien spelade ut och pressade högt vilket innebar att turkarna bara fick slå ifrån sig. I denna matchen väntas en annan matchbild som kan passa bättre. Det måste bli seger här om hoppet om kvalifikation ska finnas kvar. Gengis ünder gjorde ett piggt inhopp på kanten och får nytt förtroende från start i matchen tror vi.

Wales spelade en jämn match mot Schweiz och lyckades till slut klara 1-1 efter en fin hörnvariant där spjutspetsen Kiefer Moore nickade in bollen. Ramsey och Bale förväntas spela från start och kan de komma upp i nivå finns goda chanser till poäng i denna matchen. Vi tippar på en jämn match men att Wales till slut vinner pga mer teknisk briljans.

Speltips. Wales vinner. De är snäppet bättre än Turkiet!

Livestream Turkiet - Wales 16/6 2021

Matchen Turkiet - Wales spelas den 16/6 och sänds av SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVTPlay. Fördelen med SVTPlay är att du ser alla matcher utan reklam och det är gratis. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: