Tyskland - Ungern i Fotbolls EM 2021

Matchen Tyskland - Ungern är lagens tredje i Grupp F som med rätta kallas "Dödens grupp". Tyskland samt Frankrike och Portugal i samma grupp kan vinna hela EM. Denna matchen spelas i Munchen den 23 juni kl 21:00 och sänds i SVT samt via livestream av SVTPlay. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Tyskland - Ungern i EM 2021

1. bästa odds 1,20 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 8,50 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 17,00 hos Spelbolag Betfair

Tyskland - Ungern i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Tyskland - Ungern EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Tyskland och Ungern i deras tredje match i EM slutspelet 2021!
Tysklands laguppställning 3-4-2-1- Preliminär
Målvakt: Neuer
Försvar: Rudiger, Hummels, Ginter
Mittfält: Gosens, Gundogan, Kroos Kimmish
Off Mittfält: Muller, Havertz
Anfall: Gnabry
Här kan du se hela Tysklands trupp till EM

Ungerns laguppställning 3-5-2 Preliminär
Målvakt: Gulácsi
Försvar:Szalai, Orban, Botka
Mittfält:Nego, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Fiola
Anfall: Szalai, Sallai
Här kan du se hela Ungerns trupp till EM

Speltips Tyskland - Ungern 23 juni 2021

Tyskland visade upp ett bättre spel i matchen mot Portugal än i första matchen mot Frankrike. Håller man samma klass i resten av turneringen blir tyskarna svåra att möta. Tyskland kommer givervis gå för seger och med stigande form så tror vi att de kommer att lyckas.


Ungern tog mycket överraskande poäng mot Frankrike. Nu väntar ett nästan lika bra motstånd. Men frågan är om Tyskland kommer att underskatta Ungern på samma sätt som Frankrike gjorde. Vi tror inte det och då blir det tufft för Ungern tror vi!

Speltips. Tyskland vinner!

Livestream Tyskland - Ungern 23/6 2021

Matchen Tyskland - Ungern spelas den 23/6 och sänds av SVT med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Där kan man se alla SVTs EM matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin