Ungern - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Matchen Ungern - Frankrike är lagens andra i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Frankrike är storfavoriter och behöver vinna då man spelar i samma grupp som Portugal och Tyskland så ni förstår att det är viktigt att inte förlora denna matchen. Matchen spelas i Budapest den 19 juni kl 15:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ungern - Frankrike i EM 2021

1. bästa odds 7,30 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 4,80 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 1,48 hos Spelbolag 10Bet

Ungern - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Ungerns och Frankrikes laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Ungern och Frankrike i deras första match i EM slutspelet 2021!
Ungerns lagsuppställning mot Frankrike 3-5-2 Preliminär
Målvakt: Gulácsi
Försvar:Szalai, Orban, Fiola
Mittfält: Hollender, Nagy, Szoboszlai, Kalmar, Lovrencsics
Anfall: Szalai, Sallai

Frankrikes laguppställning mot Ungern 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Kimpembe, Hernadez
Mittfält: Rabiot, Kante
Off Mittfält: Coman, Griezmann, Mbappe
Anfall: Giroud

Speltips Ungern - Frankrike 19 juni 2021

Ungern knep en av de sista platserna till EM och hamnade i svårast tänkbara grupp. Om Ungern skulle krångla sig vidare från denna gruppen är det redan nu en av de största skrällarna i detta EM. Ungerna möter här kanske den svåraste motståndaren i hela EM och en av favoriterna och får nog svårt att plocka poäng. Deras målvakt Gulachsi behöver storspela tillsammans med försvaret för att ha en liten chans. I VM-kvalet inledde man med ett starkt kryss hemma mot Polen för att därefter vinna de övriga två matcherna. Ungern har även fördelen av att spela på hemmaplan. Men inte mycket annat talar för Ungern här.

Frankrike är regerande världsmästare och en av favoriterna i EM. De har dock hamnat i en mycket svår grupp och ska det bli avancemang måste Ungern besegras. Vi tror att fransmännen klarar av uppgiften och vinner pga att de har bättre spelare§ på varje position. Frankrike är i behov av att Mbappe är i form och då kan man gå hela vägen. Vi tror att Frankrike fixar biffen och vinner!
Speltips. Frankrike storfavoriter och oddset är klart spelbart!

Livestream Ungern - Frankrike 19/6 2021

Matchen Ungern - Frankrike sänds av TV4 med matchstart kl 15:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Fördelen med CMORE är att du ser alla matcher utan reklam, men det kostar en liten slant. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin