Ungern - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Matchen Ungern - Frankrike är lagens andra i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Frankrike är storfavoriter och behöver vinna då man spelar i samma grupp som Portugal och Tyskland så ni förstår att det är viktigt att inte förlora denna matchen. Matchen spelas i Budapest den 19 juni kl 15:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ungern - Frankrike i EM 2021

1. bästa odds 14,00 hos Spelbolag Betfair

X. bästa odds 6,00 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 1,30 hos Spelbolag WH

Ungern - Frankrike i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Ungern - Frankrike 19/6

Vi tror på följande laguppställningar för Ungern och Frankrike i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Ungerns lagsuppställning 3-5-2 Preliminär
Målvakt: Gulácsi
Försvar:Szalai, Orban, Botka
Mittfält: Fiola, Nagy, Schäfer, Kleinheister, Lovrencsics
Anfall: Szalai, Sallai
Här kan du se hela Ungerns trupp till EM

Frankrikes laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Kimpembe, Hernadez
Mittfält: Rabiot, Kante, Pogba
Anfall: Griezmann, Benzema, Mbappe
Här kan du se hela Frankrikes trupp till EM

Speltips Ungern - Frankrike 19 juni 2021

Ungern knep en av de sista platserna till EM och hamnade i svårast tänkbara grupp. I den första EM matchen mot Portugal stod det länge 0-0 och Ungern såg ut att få med sig en poäng. Men Portugal var för starka och med tre sena mål blev det till slut en 3-0 förlust för Ungern. Nu väntar ett ännu bättre lag som såg rsukigt bra ut i den första matchen! Ungern har dock fördelen av att spela på hemmaplan. Men inte mycket annat talar för Ungern här.

Frankrike inledde med 1-0 mot Tyskland och spelade stundtals fantastisk bra fotboll. De är regerande världsmästare och den stora favoriten att vinna EM. Vi tror att fransmännen klarar av uppgiften att besegra Ungerna då de har bättre spelare på varje position. Vi tror att Frankrike fixar det och vinner ganska enkelt!
Speltips. Frankrike storfavoriter och oddset är klart spelbart!

Livestream Ungern - Frankrike 19/6 2021

Matchen Ungern - Frankrike sänds av TV4 med matchstart kl 15:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Fördelen med CMORE är att du ser alla matcher utan reklam, men det kostar en liten slant. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin