Ungern - Portugal 0-3 i Fotbolls EM 2021

Portugal vann matchen mot Ungern med 3-0.

Matchen Ungern - Portugal är lagens första i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Portugal är storfavoriter och behöver vinna då man spelar i samma grupp som Frankrike och Tyskland så ni förstår att det är viktigt att inte förlora denna matchen. Matchen spelas i Budapest den 15 juni kl 18:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ungern - Portugal i EM 2021

1. bästa odds 9,00 hos Spelbolag Betfair

X. bästa odds 4,75 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 1,44 hos Spelbolag Lucky Sport

Ungern - Portugal i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Ungern - Portugal 15/6

Vi tror på följande laguppställningar för Ungern och Portugal i deras första match i EM slutspelet 2021!
Ungerns laguppställning 3-5-2 Preliminär
Målvakt: Gulácsi
Försvar:Szalai, Orban, Fiola
Mittfält: Holender, Nagy, Schäfer, Kleinheisler, Lovrencsics
Anfall: Szalai, Sallai
Här kan du se hela Ungerns trupp till EM

Portugals laguppställning 4-3-3 Preliminär
Målvakt: Rui Particio
Försvar: Semendo, Pepe, Dias, Guerreiro
Mittfält: Fernandez, Neves, William
Anfall: Ronaldo, B. Silva, Jota
Här kan du se hela Portugals trupp till EM

Speltips Ungern - Portugal 15 juni 2021

Ungern knep en av de sista platserna till EM och hamnade i svårast tänkbara grupp. Om Ungern skulle krångla sig vidare från denna gruppen är det redan nu en av de största skrällarna i detta EM. Ungern har allt att vinna och kan spela avslappnat. Deras målvakt Gulachsi är stabil och kan han storspela tillsammans med försvaret kanske det kan gå vägen. Ungern har även fördelen av att spela på hemmaplan. Men inte mycket annat talar för Ungern här. I VM-kvalet inledde man med ett starkt kryss hemma mot Polen för att därefter vinna de övriga två matcherna. Formen är på gång helt klart.

Portugal är regerande europamästare men få experter trodde på dem inför turneringen. Givetvis beror det delvis på att lottningen i gruppen blev så otroligt tuff. En annan faktor är att Christiano Ronaldo inte är lika bra som han var för tre år sedan när han ledde laget till guld. Nu möter man Ungern borta och ska man ha nån chans till avancemang måste det bli seger här! I Vmkvalet inför Em fick man två segrar men bara oavgjort mot Serbien. Vi tror att Portugal fixar biffen och vinner denna viktiga match!
Speltips. Portugal storfavoriter och oddset är klart spelbart!

Livestream Ungern - Portugal 15/6 2021

Matchen Ungern - Portugal sänds av SVT med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Fördelen med SVTPlay är att du ser alla matcher utan reklam och det är gratis. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin