Ungern - Portugal i Fotbolls EM 2021

Matchen Ungern - Portugal är lagens första i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Portugal är storfavoriter och behöver vinna då man spelar i samma grupp som Frankrike och Tyskland så ni förstår att det är viktigt att inte förlora denna matchen. Matchen spelas i Budapest den 15 juni kl 18:00 och sänds i SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ungern - Portugal i EM 2021

1. bästa odds 6,00 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 3,90 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 1,71 hos Spelbolag 10Bet

Ungern - Portugal i Fotbolls EM 2021

Ungerns och Portugals laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Ungern och Portugal i deras första match i EM slutspelet 2021!
Portugals laguppställning mot Ungern 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Patrcio
Försvar: Pereira, Fonte, Dias, Cancelo
Mittfält: Neves, Carvalho
Off Mittfält: Silva, Felix, Fernandez
Anfall: Ronaldo

Ungerns lagsuppställning mot Portugal 3-5-2 Preliminär
Målvakt: Gulácsi
Försvar:Szalai, Orban, Botka
Mittfält: Hollender, Nagy, Szoboszlai, Kalmar, Fiola
Anfall: Szalai, Sallai

Speltips Ungern - Portugal 15 juni 2021

Ungern knep en av de sista platserna till EM och hamnade i svårast tänkbara grupp. Om Ungern skulle krångla sig vidare från denna gruppen är det redan nu en av de största skrällarna i detta EM. Ungern har allt att vinna och kan spela avslappnat. Deras målvakt Gulachsi är stabil och kan han storspela tillsammans med försvaret kanske det kan gå vägen. Ungern har även fördelen av att spela på hemmaplan. Men inte mycket annat talar för Ungern här.

Portugal är regerande europamästare men förvånansvärt få experter trodde på dem inför turneringen. Givetvis beror det delvis på att lottningen i gruppen blev så otroligt tuff. En annan faktor är att Christiano Ronaldo inte är lika bra som han var för två år sedan när han ledde laget till guld. Nu möter man Ungern borta och ska man ha nån chans till avancemang måste det bli seger här! Vi tror att Portugal fixar biffen och vinner!
Speltips. Portugal storfavoriter och oddset är klart spelbart!

Livestream Ungern - Portugal 15 juni 2021

Matchen Ungern - Portugal sänds av SVT med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via SVTPlay. Fördelen med SVTPlay är att du ser alla matcher utan reklam och det är gratis. Du kan streama matchen via dator, mobil, surfplatta eller Chromecast.

Erbjudanden EM 2021

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på EM 2021!