Wales - Danmark åttondelsfinal i Fotbolls EM 2021

Matchen Wales - Danmark slutar med dansk seger med hela 4-0. Wales är ute ur EM efter första åttondelsfinalen som spelades i EM. Den spelades i Amsterdam, Holland lördagen den 26 juni kl 18:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Wales - Danmark i EM 2021

1. bästa odds 5,40 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,35 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 1,88 hos Spelbolag Bet365

Wales - Danmark i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Wales - Danmark 26/6

Vi tror på följande laguppställningar för Wales och Danmark i åttondelsfinalen i EM slutspelet 2021!
Wales laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Ward
Försvar: Roberts, Rodon, Mephan, Williams
Mittfält: Morrell, Allen, Ramsey
Anfall: James, Bale
Här kan du se hela Wales trupp till EM

Danmarks laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Christensen, Kjær, Vestergaard
Mittfält: Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle
Anfall:Braithwaite, Poulsen, Damsgaard
Här kan du se hela Danmarks trupp till EM

Speltips Wales - Danmark 26 juni 2021

Wales lyckades kvalificera sig för denna åttondelsfinal genom att komma 2:a i gruppen bakom suveräna Italien. De spelade 1-1 mot Schweiz och vann mot Turkiet med 2-0 vilket gjorde att de kom tvåa. I denna matchen har de lite fördel av att ha en extra dags vila. Men de möter å andra sidan ett formtoppat Danmark som bara har blivit bättre och bättre i EM. Vi tror att Wales får svårt att rida ut den danska anstormningen.

Danmark har växlat upp ordentligt och efter urladdningen mot Ryssland där man vann med hela 4-1 är man favoriter att gå till kvartsfinal. Kommer man upp i samma nivå som sist så finns det goda chanser att vinna. En spelare att hålla ögonen på är Danmarks Michael Damsgaard som blott är 20 år och gjorde en finfin match mot Ryssland. Han är bara 20 år och har fått sitt stora internationella genombrott i detta EM.

Speltips. Danmark vinner! Danmark har bäst form i EM!

Livestream Wales - Danmark 26/6 2021

Matchen mellan Wales och Danmark sänds av TV4 med matchstart kl 18.00 på lördagen och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin