Wales - Schweiz 1-1 i Fotbolls EM 2021

Matchen Wales- Schweiz slutade oavgjort 1-1

Matchen Wales - Schweiz är lagens första match i Grupp A där även Italien och Turkiet spelar. Den spelas i Baku den 12 juni kl 15:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Wales - Schweiz i EM 2021

1. bästa odds 4,65 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,10 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 2,10 hos Spelbolag William Hill

Wales - Schweiz i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Wales - Schweiz 12/6

Vi tror på följande laguppställningar för Wales och Schweiz i deras första match i EM slutspelet 2021!
Wales laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Ward
Försvar: Mepham, Rodon, Davies
Mittfält: Roberts, Morrell, Allen, Ramsey
Anfall: James, Moore, Bale
Här kan du se hela Wales trupp till EM

Schweiz laguppställning 3-4-1-2 - Preliminär
Målvakt: Sommer
Försvar: Elvedi, Akanji, Schär
Mittfält: Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriquez,
Off Mittfält: Shaqiri
Anfall: Embolo, Seferovic
Här kan du se hela Schweiz trupp till EM

Speltips Wales - Schweiz 12 juni 2021

Wales har ett ungt och oprövat landslag just nu men det finns ett undantag. Gareth Bale som i sina bästa stunder en otroligt bra spelare och han kan lyfta hela sitt lag tror vi. Dessutom är oddset för Wales seger ett klart överodds tycker vi! Wales har ett spännande lag på gång och kan överraska många. I senaste VM-kvalet vann man en match och förlorade en så de är fortfarande lite ojämna.

Schweiz vann sin EM kvalgrupp före Danmark och får anses vara favoriter i denna första match. Efter kvalet har dock laget visat en något tveksam form kan vi tycka och vi tror att de får svårt att gå vidade från grupp A. I VM-kvalet vann man båda sina matcher även om motståndet var svagt.

Speltips. Wales vinner! Ett klart överodds på Wales som vi ser som det något bättre laget!

Livestream Wales - Schweiz 12/6 2021

Matchen mellan Wales och Schweiz sänds av TV4 med matchstart kl 15.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin

Bethard ger alla nya spelare 50 kr gratis att använda på valfri match i EM. Du får dina gratispengar utan att göra en insättning. Regler och villkor gäller.

Bethard 50 kr gratis