Wales - Schweiz i Fotbolls EM 2021

Matchen Wales - Schweiz är lagens första match i Grupp A där även Italien och Turkiet spelar. Den spelas i Baku den 12 juni kl 15:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Wales - Schweiz i EM 2021

1. bästa odds 3,65 hos Spelbolag 10bet
X. bästa odds 3,10 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 2,35 hos Spelbolag Betsson

Wales - Schweiz i Fotbolls EM 2021

Wales och Schweiz laguppställningar i fotbolls EM 2021

Vi tror på följande laguppställningar för Wales och Schweiz i deras första match i EM slutspelet 2021!
Wales lagsuppställning mot Schweiz 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Ward
Försvar: Rodon, Lawrence, Mepham
Mittfält: Roberts, Ampadu, Morrell, Williams
Anfall: Bale, Wilson, James

Schweiz lagsuppställning mot Wales 3-4-1-2 - Preliminär
Målvakt: Sommer
Försvar: Elvedi, Akanji, Rodriguez
Mittfält: Mbabu, Freuler, Xhaka, Zuber
Off Mittfält: Shaqiri
Anfall: Embolo, Seferovic

Speltips Wales - Schweiz 12 juni 2021

Wales har ett ungt och oprövat landslag just nu men det finns ett undantag. Gareth Bale är i sina bästa stunder en av de bästa spelarna på planen i denna matchen och det gör att vi tror mer på Wales i denna matchen. Dessutom är oddset för Wales seger ett klart överodds tycker vi! Wales har ett spännande lag på gång och kan överraska många. I senaste VM-kvalet vann man en och förlorade en så de är fortfarande lite ojämna.

Schweiz vann sin EM kvalgrupp före Danmark och får anses vara favoriter i denna första match. Efter kvalet har dock laget visat en något tveksam form kan vi tycka och vi tror att de får svårt att gå vidade från grupp A. I VM-kvalet vann man båda sina matcher även om motståndet var svagt.

Speltips. Wales vinner! Ett klart överodds på Wales som vi ser som det bättre laget!

Livestream Wales - Schweiz 12/6 2021

Matchen mellan Wales och Schweiz sänds av TV4 med matchstart kl 15.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin