Tabeller EM 2021 Slutspelet

Här hittar ni alla EM tabeller för EM slutspelet som spelas den 11 juni till 11 juli 2021.I tabellerna ser ni tabellställning, resultat, målskyttar och mycket annat. Det finns totalt sex st tabeller A-F och Sverige spelar i Grupp E. För att välja grupp klicka på EM-Grupp E och välj vilken grupp du vill se.

Tabeller och resultat EM 2021

Här hittar du uppdaterade EM tabeller 2021. Där finns samtliga matcher med och i tabellen visas matcher, speltider, resultat, målskyttar och poängställning.

Sveriges EM tabell - Grupp E

Sverige blev lottat i EM tabell E tillsammans med Spanien, Polen och Slovakien. Det blir onekligen tufft att ta sig till åttondelsfinal. Dock visade Sverige i VM 2018 en otroligt stark defensiv och kan man hitta det spelet skall vi ändå våga tro på fortsatt spel i EM.

Skytteliga fotbolls EM 2021

Här kommer vi även att visa en tabellen med vem som leder skytteligan i fotbolls EM 2021. Favorit att vinna den inför turneringen är Harry Kane. Även Christiano Ronaldo och Kylian Mbappe har goda chanser enligt spelbolagen. För svensk del står hoppet till Alexander Isak även om det inte är så troligt att han skulle klara av det!

Skyttliga EM 2021
Harry Kane 0 mål
Kylian Mbappe 0 mål
Romelu Lukaku 0 mål
Christiano Ronaldo 0 mål
Antoine Giezmann 0 mål
Memphis Depay 0 mål
Alvaro Morata 0 mål
Ciro Immobile 0 mål
Raheem Sterling 0 mål
Alexander Isak 0 mål

Fotbolls EM med Sveriges grupp och tabell