Frankrike - Schweiz åttondelsfinal i EM

Schweiz vann en dramatisk match efter straffar. Ordinarie tid blev det 3-3 och straffsparkarna slutade med 5-4 efter att Mbappe missat Frankrikes sista straff.

Matchen Frankrike - Schweiz är den sjätte åttondelsfinalen som spelas i EM. Den spelas i Bukarest, Rumänien måndagen den 28 juni kl 18:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Vinnaren i denna matchen får möta vinnaren av Kroatien/Spanien i kvartsfinal. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Frankrike - Schweiz i EM 2021

1. bästa odds 1,66 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,75 hos Spelbolag Bet365

2. bästa odds 6,50 hos Spelbolag Unibet

Frankrike - Schweiz i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Frankrike - Schweiz 28/6

Vi tror på följande laguppställningar för Frankrike och Schweiz i åttondelsfinalen i EM slutspelet 2021!
Frankrikes laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Lloris
Försvar: Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez
Mittfält: Pogba, Kante, Rabiot
Anfall: Griezmann, Benzema, Mbappe
Här kan du se hela Frankrikes trupp till EM

Schweiz laguppställning 3-4-1-2 - Preliminär
Målvakt: Sommer
Försvar: Elvedi, Schär, Akanji
Mittfält: Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriguez
Off Mittfält: Shaqiri
Anfall: Embolo, Seferovic
Här kan du se hela Schweiz trupp till EM

Speltips Frankrike - Schweiz 28 juni 2021

Frankrike är favoriter till att vinna hela EM och man har den bästa truppen av alla lag i detta EM. I senaste matchen briljerade Pogba med sina framspelningar och Benzema med sina avslut. Om bara Mbappe och Griezmann hittar rätt så får Schweiz det mycket svårt. Frankrike vinner 9 av 10 såna här matcher och får vårt tips. Där väntar i så fall vinnaren av Kroatien och Spanien. En av de mer säkra åttondelsfinalerna i vårt tycke till Frankrikes fördel.

Schweiz är inget dåligt lag och de har med Shaqiri och Zhaka erfarenhet och skicklighet. Längst fram spelar Embolo som är en mycket stark forward som Frankrikes försvar får se upp med. Schweiz lyckades krångla sig vidare som bästa 3:a men nu tar det stopp för deras EM här. Frankrike är helt enkelt för starka och ska bara vinna.

Speltips. Frankrike vinner! Frankrike har bästa truppen i EM

Livestream Frankrike - Schweiz 28/6 2021

Matchen mellan Frankrike och Schweiz sänds av TV4 med matchstart kl 21:00 på måndagen och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: