Holland - Tjeckien åttondelsfinal i EM

Matchen Holland - Tjeckien är den tredje åttondelsfinalen som spelas i EM. Den spelas i Budapest, Ungern söndagen den 27 juni kl 18:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMore. Vinnaren i denna matchen får möta vinnaren av Wales/Danmark i kvartsfinal. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Holland - Tjeckien i EM 2021

1. bästa odds 1,67 hos Spelbolag WH

X. bästa odds 4,10 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 6,10 hos Spelbolag Unibet

Holland - Tjeckien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Holland - Tjeckien 27/6

Vi tror på följande laguppställningar för Holland och Tjeckien i åttondelsfinalen i EM slutspelet 2021!
Hollands laguppställning 5-3-2 - Preliminär
Målvakt: Stekelenburg
Försvar: Dumfries, de Vrij,De Ligt, Blind, van Aanholt
Mittfält: F. De Jong, Wijnaldum, Gravenberch
Anfall: Depay, Malen
Här kan du se hela Holland trupp till EM

Tjeckiens laguppställning 4-5-1 - Preliminär
Målvakt: Vaclik
Försvar: Coufal, Čelůstka, Kalas, Bořil
Mittfält: Masopust, Souček, Holes, Darida, Jankto
Anfall: Schick
Här kan du se hela Tjeckiens trupp till EM

Speltips Holland - Tjeckien 27 juni 2021

Holland har övertygat så här långt i EM med tre raka vinster i gruppen. Depay, Wijnaldum och de övriga har verkligen hittat formen. Holland är en outsider till att gå riktigt långt i detta EM och mot Tjeckien är man solklara favoriter. Det skulle vara en stor skräll om man inte tog sig vidare till kvartsfinal. Där väntar i så fall vinnare av Wales och Danmark vilket heller inte sers som en omöjlighet. En av de mer säkra åttondelsfinalerna i vårt tycke till Hollands fördel.

Tjeckien inledde Em starkt men sen har formen dippat när man mött svårare motstånd. De har en braa defensiv normalt men här får man möta ett av EMs farligaste anfall. Tjeckien har dock spelat jämt mot England och Kroatien så det är inget dåligt lag som Holland möter. Kan skyttekungen Patrick Schick och Tjeckien få igång spelet tillräckligt? Vi tror inte att det räcker mot ett mycket starkt Holland.

Speltips. Holland vinner! Holland har bäst form i EM!

Livestream Holland - Tjeckien 26/6 2021

Matchen mellan Holland och Tjeckien sänds av TV4 med matchstart kl 18.00 på söndagen och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den är helt reklamfri men kostar pengar och du ser alla TV4s matcher här via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: