Italien - England Final i EM 2021

Italien vann på straffar efter 1-1 vid full tid och förlängning, stor hjälte blev Donnarumma som räddade den sista straffen från Saka. Rashford och Sancho byttes in iu 117 minuten för att slå straffar men brände båda två.

Matchen Italien - England är finalen i EM 2021. Den spelas på Wembley i London den 11:e juli kl 21:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos Cmore. England är knappa favoriter i kraft av hemmaplan men Italien kan man inte räkna bort. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Italien - England i EM 2021

1. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,00 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 2,50 hos Spelbolag Unibet

Italien - England i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Italien - England 11/7

Vi tror på följande laguppställningar för Italien och England i Finalen i EM 2021!
Italiens laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Donnarumma
Försvar: Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson
Mittfält: Verratti, Jorginho, Barella
Anfall: Chiesa, Immobile, Insigne
Här kan du se hela Italiens trupp till EM

Englands laguppställning 3-5-2 - Officiell
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Maguire, Stones,
Mittfält: Trippier, Mount, Philips, Rice, Shaw
Anfall: Kane, Sterling
Här kan du se hela Englands trupp till EM

Speltips Italien - England 11 juli 2021

England vann efter en mycket tveksam straff i förlängingen mot Danmark och kunde sedan hålla ut och vinna rättvist. Englands väg till finalen har bestått av en solid defensiv där man endast släppt in ett mål och det var i semifinalen mot Danmark som Pickford släppte förbi en frispark från Damsgaard. I annat fall har det varit en hållen nolla. Det borgar för att det kan bli en målsnål och tillknäppt historia. England har hemmaplan och är knappa favoriter i denna finalen som kan sluta hur som helst. Kan det bli en förlängning igen och kanske straffar som avgör? Phil Foden är osäker då han har åkt på en smäll.


Italien fick kämpa hårt för att kunna vinna sin semifinal mot Spanien. Nu väntar ett litet annorlunda motstånd och denna matchen kan passa Italien bra. De har dessutom en extra dags vila som kan göra att de orkar lite mer. Italiens EM har varit imponerande hittills och de är obesegrade med målskillnaden 12-3. Man har en mycket solid backlinje med Chiellini och Bonucci längst bak. Lägg där till Donnarumma som har varit EMs bästa målvakt så inser vi att det blir svårt att få hål på Italien i finalen.

Speltips. Oavgjort och förlängning och Italien vinner!

Livestream Italien - England 11/7 2021

Matchen mellan England och Italien sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE som kostar en slant. Du kan då se matchen via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Bethard ger alla nya spelare 100 kr bonus att använda på valfri match i EM. Regler och villkor gäller.

Bethard