Italien - Spanien i Fotbolls EM 2021

Italien vidare efter straffar. Matchen slutade 1-1 efter både full tid och förlängning. Italien vann med 4-2 i straffar.

Matchen Italien - Spanien är den första semifinalen i EM 2021. Den spelas på Wembley i London den 6:e juli kl 21:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos Cmore. I denna semi är Italien favoriter mot Spanien. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Italien - Spanien i EM 2021

1. bästa odds 2,55 hos Spelbolag 10bet

X. bästa odds 3,15 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 3,20 hos Spelbolag Unibet

italien - Spanien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Italien - Spanien 6/7

Vi tror på följande laguppställningar för Italien och Spanien i semifinalen i EM slutspelet 2021!
Italiens laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Donnarumma
Försvar: Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson
Mittfält: Veratti, Jorginho, Barella
Anfall: Chiesa, Immobile, Insigne
Här kan du se hela Italiens trupp till EM

Spaniens laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Unai Simón
Försvar: Azpiliqueta, Garcia, Laporte, Alba
Mittfält: Pedri, Busquets, Koke
Anfall: Torres, Morata, Olmo
Här kan du se hela Spaniens trupp till EM

Speltips Italien - Spanien 6 juli 2021

Italien imponerade stort i kvartsfinalen mot Belgien och vann matchen rättvist. Visst släppte laget till en del lägen för Belgien men då visade Donnarumma att han är en av världens bästa målvakter. Italien känns som ett lag som borde få chansen att spela en EM final och vi håller dem som favoriter mot Spanien och är det spelmässigt bättre laget. Ett avbräck för laget är vänsterbacken Spinazoola som skadade sig och missar resten av EM


Spanien var bättre än Schweiz i kvartsfinalen men hade ändå "turen" att gå vidare via straffar. Spanien har ett bra spel och är svåra att ta bollen från men när det gäller att göra mål har inte Spanien övertygat. Nu möter man ett lag som kommer straffa Spanien hårt vi minsta misstag. Vi tror att de får det mycket svårt mot Italien. Spanien har frågetecken på ytterna Sarabia som har muskelproblem inför semifinalen. Ersätter gör Olmo som visade fin form i sitt inhopp i kvarten.

Speltips. Italien är det bättre laget och vinner!

Livestream Italien - Spanien 6/7 2021

Matchen mellan Italien och Spanien sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den kostar en slant men du får då i tillägg mera fulländiga analyser och du slipper onödig reklam. Du kan då se matchen via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Bethard ger alla nya spelare 100 kr bonus att använda på valfri match i EM. Regler och villkor gäller.

Bethard