Polen - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Polen möter Slovakien i sin första EM match i St Petersburg den 14 juni kl 18:00. Denna matchen är en uppvärmning inför Sveriges match mot Spanien senare på kvällen. Polen är favoriter i denna matchen och behöver nog vinna om de ska gå vidare. Matchen sänds av SVT och via live stream av SVTPlay. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Polen - Slovakien vinnare.

Bästa odds på Polen - Slovakien hittar du här och oddsen kan komma att ändras

1. bästa odds 1,72 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,60 hos Spelbolag Bet365

2. bästa odds 6,10 hos Spelbolag Unibet

Polen - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Polen - Slovakien 14/6

Det är givetvis svårt att gissa Polens och Slovakiens laguppställningar i fotbolls EM 2021. Mycket kan ännu hända och allt hänger på vilken form spelarena visar inför EM. Vi tror på följande lag!
Polens laguppställning 3-4-2-1 - Preliminär
Målvakt: Szczęsny
Försvar: Bereszyński, Glik, Bednarek
Mittfält: Jóźwiak, Krychowiak, Moder, Puchacz
Off mittfält:Zieliński, Klich Anfall: Lewandowski
Här kan du se hela Polens trupp till EM

Slovakiens laguppställning 4-2-3-1 - Preliminär
Målvakt: Dubravka
Försvar: Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan
Def Mittfält: Kucka, Hromada
Mittfält: Haraslín, Hamsik, Mak
Anfall: Duda
Här kan du se hela Slovakiens trupp till EM

Speltips Polen - Slovakien 14/6 2021

Polen möter här ett på pappret svagare motstånd. Detta är en match som Polen måste vinna för att ha en bra chans att nå åttondelsfinal. Men det kan även bli en jämn match. Polen spelade i VM-kvalet med blandad framgång. En vinst, en oavgjord och en förlust. Robert Lewandovski blir avgörande för om Polen ska gå långt i EM eller inte.

Slovakien är ett bra landslag, men de är trots allt sämre än Polen. Kan de få stopp på Polens offensiva stjärnor är mycket vunnit. Kanske att de kan få till ett kryss. I sin senaste match i VM-kvalet lyckades man tvåla dit Ryssland vilket får ses som en skalp. Kanske man kan skrälla här också? Kaptenen och stjärnan Marek Hamsik spelar nu i IFK Göteborg och frågan är hur bra han är just nu och om han håller för 90 minuter.

Speltips. Vi tror att Polen vinner!

Livestream Polen - Slovakien 14/6 2021

Polens första EM match mot Slovakien sänds i SVT kl 18:00 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVT Play eller SVT. Detta är en bra uppladdning till Sveriges match mot Spanien senare på kvällen. Denna livestream kostar ingenting extra och är dessutom helt reklamfri. SVT Play sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på denna matchen t.ex. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin