Portugal - Tyskland i Fotbolls EM 2021

Matchen Portugal - Tyskland är lagens andra i Grupp F som kallas "Dödens grupp". Här möts två lag som kan vinna hela EM. I samma grupp spelar även Frankrike så ni förstår att det är viktigt att inte förlora denna matchen för något av lagen. Matchen spelas i Munchen den 19 juni kl 21:00 och sänds i TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information matchen i Grupp F med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Portugal - Tyskland i EM 2021

1. bästa odds 3,35 hos Spelbolag Bet365

X. bästa odds 3,35 hos Spelbolag Bethard

2. bästa odds 2,40 hos Spelbolag Unibet

Portugal - Tyskland i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Portugal - Tyskland 19/6

Vi tror på följande laguppställningar för Portugal och Tyskland i deras andra match i EM slutspelet 2021!
Portugals laguppställning 4-5-1 Preliminär
Målvakt: Lopes
Försvar: Semedo, Pepe, Dias, Guerrioro
Mittfält: Jota, Carvalho, Fernandez, Pereira, B. Silva
Anfall: Ronaldo
Här kan du se hela Portugals trupp till EM

Tysklands lagsuppställning - Preliminär
Målvakt: Neuer
Försvar: Ginter, Hummels, Rudiger
Mittfält: Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens
Anfall: Müller, Gnabry, Havertz
Här kan du se hela Tysklands trupp till EM

Speltips Portugal - Tyskland 19 juni 2021

Portugal är regerande europamästare och inledde med en 3-0 seger mot Ungern. Men den segern satt långt inne och det var först i slutet av matchen som målen kom. Nu möter man ett lag som är bättre än Ungern och här sätts laget på prov. Nu möter man Tyskland på bortaplan och det är en minst sagt tuff uppgift.

Tyskland inledde EM med en hedersam 1-0 förlust mot Frankrike. Stundtals visade Tyskland upp ett spel som kan vinna EM. Men inte hela matchen och Frankrike vann premiären rättvist. Kan man spela 90 minuter med sin bästa fotboll så tror vi att Portugal får det svårt. Tyskland har en enorm fördel av att matchen spelas i Munchen och det tror vi avgör en på pappret ganska jämn match!

Speltips. Här möts två jämnstarka lag men med fördel av hemmaplan tror vi att Tyskland vinner!

Livestream Portugal - Tyskland 19/6 2021

Matchen Portugal - Tyskland spelas den 19/6 och sänds av TV4 med matchstart kl 18.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via deras betaltjänst CMORE. Där slipper man det mesta av reklamen och kan se alla TV4s EM matcher via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: