Semifinaler i Fotbolls EM 2021

Här kan du läsa om alla Semifinalerna i sommarens Fotbolls EM. Det är totalt 2 matcher som ska spelas och vi ger dig alla förutsättningar för vilka lag som kan mötas. Det är svårt att sia om vilka lag som kan komma att mötas beroende på hur kvartsfinalerna har gått och vilka som gått vidare från vilka grupper.

Semifinaler - Spelschema

Vi tar en titt på spelschemat och den första semifinalen spelas Tisdag den 6 juli och den andra semifinalen spelas Onsdag den 7 juli. Vilka 4 lag det blir bestäms av hur det går i Kvartssfinalerna

Semifinal 1 Tisdag 6 Juli
Semifinal 1: spelas i London kl 21.00 med vinnaren i Kvartsfinal 1 mot vinnaren av Kvartsfinal 2. Matchen visas i TV4/CMORE


Semifinal 2 Onsdag 7 Juli
Semifinal 2: spelas i London kl 21.00 med vinnaren i Kvartsfinal 3 mot vinnaren av Kvartsfinal 4. Matchen visas i SVT/SVTPlay.

Semifinaler Fotbolls EM 2021

Semifinal 1: (London) Tisdag 6 Juli K1 mot K2 kl 21:00

Vinner Sverige sin kvartsfinal kan Sverige spela i denna semifinal. Tänkbar motståndare kan då bli Holland eller Danmark. Om Sverige blir utslaget på vägen är det troligaste att Frankrike eller Tyskland kan spela i denna matchen.
Om vi får tippa så tror vi att en match mellan Frankrike - Holland är ett mer troligt möte i denna semifinalen.

Trolig Semifinal 1: Frankrike - Holland

Bästa odds Semifinal 1 i EM 2021

Vi återkommer med odds på denna matchen.

Semifinal 2: (London) Onsdag 7 Juli 18:00 K3 mot K4

Det första laget som kan spela i denna semifinal är vinnaren av kvartsfinal 3 och om vi tittar på lottningen så är det troligt att det kan bli antingen Italien eller Belgien. Det finns även en möjlighet för Sverige att hamna i denna semifinal om vi har hamnat på andra sidan av kvartsfinalträdet. I kvartsfinal 4 är det tänkbart att England eller Spanien möts och det är hugget som stucket vem som vinner där. Vi tippar på Spanien.
Om vi får tippa så tror vi att en match mellan Belgien - Spanien är det mest troliga för att spela i denna semifinal.

Möjlig semifinal 2: Belgien - Spanien

Bästa odds Semifinal 2 i EM 2021

Vi återkommer med odds på denna matchen.

Livestream Semifinaler Fotbolls EM 2021

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder den andra hälften av Semifinalerna är helt gratis.

FAQ - Vanliga frågor om Semifinaler EM 2021

Här hittar du vanliga frågor om alla Semifinaler i EM 2021.

⚽ När spelar Sverige i semifinal i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Sverige i sin semifinal i EM?
📝 Hur ser Sveriges laguppställning i semifinalen ut?

Erbjudanden EM 2021

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på EM 2021!