Sverige - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Sverige vann matchen med 1-0 efter mål av Emil Forsberg på straff. Sverige möter Slovakien i sin andra EM match i St Petersburg den 18 juni kl 15:00. Detta är den viktigaste matchen att vinna för att kunna ta sig vidare från gruppspelet. Matchen sänds av SVT och via live stream av SVTPlay. Här har du all information om EM matchen med laguppställningar, speltips och bästa odds.

Bästa odds Sverige - Slovakien vinnare.

Bästa odds på Sverige - Slovakien hittar ni här.

1. bästa odds 1,95 hos Spelbolag Bethard

X. bästa odds 3,50 hos Spelbolag 10bet

2. bästa odds 4,90 hos Spelbolag 10bet

Sverige - Slovakien i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Sverige - Slovakien

Vi tror på följande laguppställningar i matchen Sverige - Slovakien i fotbolls EM 2021.
Sveriges laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Berg, Isak
Här kan du se hela Sveriges trupp till EM

Slovakiens laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Dubravka
Försvar: Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan
Def Mittfält: Hrosovski, Kucka
Mittfält: Koschelnik, Hamsik, Mak
Anfall: Duda
Här kan du se hela Slovakiens trupp till EM

Speltips Sverige - Slovakien 18 juni 2021

Sverige inledde EM med att spela 0-0 mot Spanien. Då handlade allt om att försvara sig. Nu är det en helt annan match vi kommer att få se. Vi möter här ett på pappret svagare motstånd. Detta är en match som vi måste vinna då Slovakien normalt sett är ett sämre lag än oss. Sverige spelade bra i VM-kvalet och vill Sverige ta sig vidare EM är detta en match Sverige måste vinna. Slovakien är dock svårslagna så en 100% insats krävs för att det ska gå vägen. En nyhet är att Kulusevski är tillbaks i truppen och kan vara aktuell för ett inhopp ifall det knyter sig i anfallet.

Slovakien inledde EM starkt genom att besegra Polen med 2-1. De hade visserligen hjälp av en polsk utvisning men spelade ändå riktigt bra fotboll stundtals. Slovakien är ett bra landslag, men de är trots allt sämre än Sverige. Mycket handlar om Marek Hamsik och att vi får stopp på honom. Han är Slovakiens kapten och mest meriterade spelare. Vi tror att Sverige kommer att visa sig vara en svårare nöt att knäcka än Polen var!

Speltips. Vi tror på svensk seger!

Livestream Sverige - Slovakien 18/6 2021

Sveriges andra EM match mot Slovakien sänds i SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVT Play eller SVT. Denna livestream kostar ingenting extra och är dessutom helt reklamfri. SVT Play sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Sverige - Slovakien

Här hittar du vanligaste frågorna om matchen mellan Sverige och Slovakien i EM 2021.

⚽ När spelar Sverige mot Slovakien i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Sverige - Slovakien i EM?
📝 Hur ser Sveriges laguppställning mot Slovakien ut?

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin