Tjeckien - Danmark kvartsfinal i Fotbolls EM 2021

Matchen Tjeckien - Danmark är den tredje kvartsfinalen i EM. Den spelas i Baku, lördagen den 3 juli kl 18:00 och sänds på SVT samt via livestream hos SVTPlay. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Tjeckien - Danmark i EM 2021

1. bästa odds 3,90 hos Spelbolag Unibet

X. bästa odds 3,30 hos Spelbolag 888sport

2. bästa odds 2,15 hos Spelbolag Unibet

Tjeckien - Danmark i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Tjeckien - Danmark 3/7

Vi tror på följande laguppställningar för Tjeckien och Danmark i kvartsfinalen i EM slutspelet 2021!
Tjeckiens laguppställning 4-5-1 - Preliminär
Målvakt: Vaclik
Försvar: Coufal, Čelůstka, Kalas, Kaderabek
Mittfält: Masopust, Souček, Barak, Holes, Sevcik
Anfall: Schick
Här kan du se hela Tjeckiens trupp till EM

Danmarks laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Christensen, Kjær, Vestergaard
Mittfält: Larsen, Højbjerg, Delaney, Mæhle
Anfall:Braithwaite, Dolberg, Damsgaard
Här kan du se hela Danmarks trupp till EM

Speltips Tjeckien - Danmark 3 juli 2021

Tjeckien vann sin åttondelsfinal mot Holland mycket tack vare de Ligts utvisning tidigt i den andra halvleken. Då backade Holland hem och lät Tjeckien ta över matchen. Två mål i den andra halvleken bäddade för en kvartsfinalplats och även här finns möjligheter att överraska. Mycket stark defensiv och Schick på topp är det som ska ta Tjeckien vidare men frågan är om det räcker?

Danmark har halkat vidare i EM på ett banaskal kan man nästan säga. Alla trodde nog att EM var över efter två raka förluster i gruppspelet. Nu står man istället som favoriter i en kvartsfinal och har mycket stora chanser att nå semifinal. I 4-0 vinsten mot Wales imponerade Danmark stort och är bättre än Tjeckien anser vi och bör gå kunna gå vidare!

Speltips. Danmark vinner! Danmark är det bättre laget!

Livestream Tjeckien - Danmark 3/7 2021

Matchen mellan Tjeckien och Danmark sänds av SVT med matchstart kl 18.00 på lördagen och det betyder att livestream finns tillgänglig på SVTPlay. Den är helt reklamfri och ger dig möjlighet att seEM via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Tipwin ger alla nya kunder en riktig bra bonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så har du hela 2000 kr med att spela på EM. Bonus + insättning ska omsättas 5 ggr innan uttag till lägsta odds 1,80. Detta är en av få stora bonusar som går att få i Sverige under Fotbolls EM.

Till Tipwin