Ukraina - England kvartsfinal EM 2021

Matchen Ukraina - England är den fjärde och sista kvartsfinalen i EM 2021. Den spelas på Olympiastadion i Rom den 3 juli kl 21:00 och sänds på TV4 samt via livestream hos CMORE. En match där Sverige kunde spelat vid vinst i sin åttondel. Här hittar du all information om matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Ukraina - England i EM 2021

1. bästa odds 9,50 hos Spelbolag Betfair

X. bästa odds 4,50 hos Spelbolag Betfair

2. bästa odds 1,45 hos Spelbolag Unibet

Ukraina - England i Fotbolls EM 2021

Laguppställningar Ukraina - England 29/6

Vi tror på följande laguppställningar för Ukraina och England i kvartsfinalen i EM slutspelet 2021!
Englands laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Maguire, Stones
Mittfält: Trippier, Philips, Rice, Shaw
Anfall: Sterling, Kane, Grealish
Här kan du se hela Englands trupp till EM

Ukrainas laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Bushchan
Försvar: Zabarnyi, Kryvtsov, Matvyenko
Mittfält: Karavaev, Stepanenko, Sydorchuk, Zinchenko
Anfall: Shaparenko, Yaremthuk, Yarmolenko
Här kan du se hela Ukrainas trupp till EM

Speltips Ukraina - England 3 juli 2021

Ukraina som kämpade tappert och slog ut Sverige i sin åttondelsfinal får nu möta England som är en av favoriterna till att vinna hela EM. Engelsmännen har sett väldigt starka ut defensivt och har ännu inte släppt in något mål i EM. Ukraina däremot har släppt i ganska många mål. Ukraina behöver täta till defensiven likt de gjorde mot Sverige om de ska ha nån chans. Men som vi sett i detta EM så får man aldrig räkna ut något lag. Vi tror dock inte Ukraina mäktar med en skräll här. Zinchenko är den bästa spelaren som engelsmännen behöver hålla koll på.

England är starka defensivt men det dröjde ett tag mot tyskarna innan de fick igång det offensiva spelet. Men återigen visade sig Raheem Sterling från sin bästa sida och blev matchvinnare med sitt tredje mål i detta EM. England fick även igång Harry Kane som gjorde sitt första mål i EM. En nyckel var även Grealish som hoppade in och såg mycket pigg ut. Vi tror han får chansen från start mot Ukraina. England har bättre spelare på varje position och bör vinna denna kvartsfinal.

Speltips. England vinner!

Livestream Ukraina - England 3/7 2021

Matchen mellan Ukraina och England sänds av TV4 med matchstart kl 21.00 och det betyder att livestream finns tillgänglig via CMORE. Den kostar en slant men du får då i tillägg mera fullständiga analyser och du slipper onödig reklam. Du kan då se matchen via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

Erbjudanden EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Bethard ger alla nya spelare 100 kr bonus att använda på valfri match i EM. Regler och villkor gäller.

Bethard