Ungern i Fotbolls EM 2021

Ungern spelar i Fotbolls EM i Grupp F tillsammans med Tyskland, Frankrike och Portugal. Denna gruppen är även kallad dödens grupp med flera av favoriterna till att vinna EM. Marco Rossi som är Ungerns förbundskapten har nu tagit ut Ungerns EM-trupp. Nedan ser du vilka som är med i den officiella 26 manna truppen.

Ungern i Fotbolls EM

Matcher och TV-Tider Ungern EM 2021

15 juni Ungern - Portugal kl 18:00 sänds i SVT/SVTPlay och spelas i Budapest, Ungern
19 juni Ungern - Frankrike kl 15:00 spelas i Budapest, Ungern TV4/CMORE
23 juni Tyskland - Ungern kl 21:00 sänds i SVT/SVTPlay och spelas i München, Tyskland.

Fotbolls EM med Ungerns grupp och tabell

Bästa odds Ungern

Ungern spelas för närvarande till 251,00 ggr pengarna hos William Hill

Betyg Ungerns spelartrupp

Här kommer vi ge betyg på Ungerns trupp:

Ungern har hamnat i dödens grupp och får det väldigt tufft. Truppen är inte den bästa heller utan man kommer nog inte ha så mycket att hämta i denna gruppen. med Tyskland, Frankrike och Portugal. Nyckelspelare blir Dominik Szoboszlai som spelar i Leipzig och är egentligen den enda stjärnan i Ungern. Ádám Szalai är tung forward och även kapten och är den som ska stå för målen.

Målvakter - Betyg 3 av 5

Som förste målvakt har man Peter Gulachsi som spelar i Leipzig. En stabil målvakt som man kan lita på och skulle han inte finnas tillgänglig finns Dénes Dibusz.

Backar - Betyg 2 av 5

Inför EM så har många spelrae fått chansen att visa upp sig men det är fortfarande oklart hur en startformation kommer se ut i EM. Attila Szalai och Willi Orban är två spelare som har bra chans att få starta. Även Loic Nego som högerback har imponerat.

Mittfält - Betyg 2 av 5

På mittfältet har Ungern en del rutin men den största stjärnan Dominik Szoboszlai var inte med i senaste VM-kvalet och oklart vilken form ahn är i. Zsolt Kalmár och Adam Nagy startade alla tre matcherna och bör vara med från start på mitten.

Anfallare - Betyg 2 av 5

De båda centertankarna som startar är nog Szalai och Sallai. Skulle de vara indisponibla kan Nemanja Niklolics var ett alternativ.

Total betyg Ungern = 9 av 20