Final Fotbolls EM 2021

Här kan du läsa om alla Finalen i sommarens Fotbolls EM. Matchen avgör vem som vinner årets EM. Vi ger dig alla förutsättningar för vilka lag som möts. Det är svårt att sia om vilka lag som kan komma att mötas beroende på hur semifinalerna har gått och vilka som gått vidare från vilka grupper.

EM-finalen spelas på Wembley 11 juli 2021

Vi tar en titt på spelschemat och EM-Finalen spelas på Wembley i London 11 juli med matchstart kl 21:00. Vilka 2 lag det blir bestäms av hur det går i Semifinalerna

Final-lag 1
Vinnaren av semifinal 1 står som hemmalag och tänkbara kanditer sett till de troliga tipsen är Frankrike, Holland men även Sverige kan hamna här om vi vunnit våra matcher. Matchen visas i TV4/CMORE


Final lag 2
Motståndaren till Final-lag 1 avgörs i semifinal två och här är favoriterna att hamna England, Belgien eller Spanien.

Semifinaler Fotbolls EM 2021

Final Lag i EM Finalen

En annan tänkbar kandidat till att gå till final är Belgien och England som är med högt upp i oddsen över vem som vinner EM. Och för att vinna EM krävs det att man hamnar i final. Många tänkbara scenarion återstår och det blir spännande att följa vilka lag som möts i EM-Finalen 2021.

Finalen: En tänkbar final skulle kunna vara mellan någon av lagen Frankrike,Spanien, Belgien eller England.

Bästa odds EM-finalen i EM 2021

Vi återkommer med odds på denna matchen.

Livestream Finalen i Fotbolls EM 2021

Finalen sänds i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Finalen EM 2021

Här hittar du vanliga frågor om Finalen i EM 2021.

⚽ När spelas EM-finalen i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Finalen i EM?
⚽ Vilka lag möts i EM-Finalen?
📝 Vilka laguppställningar är det i EM-Finalen?

Erbjudanden Finalen EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: