Final Fotbolls EM 2021

Italien är EM-mästare efter straffar. Det stod 1-1 vid full tid efter mål av Luke Shaw och Bonucci. I straffläggningen blev Italien vinnare efter att Donnarumma räddat sista straffen från Saka.

Här kan du läsa om Finalen i sommarens Fotbolls EM. Matchen spelas mellan Italien och England. Vi ger dig alla förutsättningar för EM finalen 2021.

EM-finalen spelas på Wembley 11 juli 2021

Vi tar en titt på spelschemat och det säger att EM-Finalen spelas på Wembley i London 11 juli med matchstart kl 21:00. I finalen möts Italien - England

Italien
Italien vann den första semifinalen mot Spanien efter straffar. Matchen slutade 1-1 eftr full tid och förlängningen blev mållös. I straffläggningen övertygade Italien och vann matchen efter att Jorginho rullat in den sista straffen retfullt enkelt.


England
Det andra finallaget blir England som slog ut Danmark efter stor dramatik i förlängningen. England fick en soft penalty när Sterling ramlade i straffområdet, Smeichel lyckas rädda straffen av Kane men han kan hinna först på returen och raka in bollen i mål. England är mer och mer favoriter och oddsen har sjunkit rejält. Spelarna verkar tro att England med hemmafansen i ryggen klarar det.

Final Fotbolls EM 2021

Italien - England EM final

Det blir två av förhandsfavoriterna som gör upp i en EM-final. Italien och England spelar på Wembley och det kommer bli en kokande match med mycket känslor. Omm man bara ser till oddsen av vad spelbolagen tror så är England knappa favoriter. Mer info om matchen Italien - England här

Speltips: Vi tror på förlänging och att Italien vinner på straffar!

Bästa odds EM-finalen i EM 2021

1. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Bet365

X. bästa odds 3,00 hos Spelbolag Unibet

2. bästa odds 2,50 hos Spelbolag Unibet

Livestream Finalen i Fotbolls EM 2021

Finalen sänds i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i EM 2021 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om Finalen EM 2021

Här hittar du vanliga frågor om Finalen i EM 2021.

⚽ När spelas EM-finalen i Fotbolls EM?
✅ Vad är bästa oddset på Finalen i EM?
⚽ Vilka lag möts i EM-Finalen?
📝 Vilka laguppställningar är det i EM-Finalen?

Erbjudanden Finalen EM 2021

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

Även Nordicbet är ett bra spelbolag med många fina odds på EM slutspelet 2021. Nya spelare kan ta del av följande startbonus: